”Kumpa olisin …”

Kaksi sanaa, jotka yhdessä aloittavat yleensä hyvin surullisen lauseen.

Tässä muutamia esimerkkejä asioista, jotka myöhemmin saattavat kaduttaa.

Roolin vetäminen

Jos esität jotain muuta kuin mitä todellisuudessa olet, niin voit jopa kadottaa todellisen minäsi. Kun käytät liikaa aikaasi keskittyen siihen, mitä muut sinusta ajattelevat tai mitä luulet heidän haluavan sinun olla, niin voit unohtaa kuka oikeasti olet. Älä pelkää sitä mitä muut sinusta ajattelevat. Sinä itse tiedät kuka olet ja mikä on tärkeää sinulle. Sinun ei tarvitse olla täydellinen tehdäksesi toisiin vaikutusta tai innostaaksei muita.

Tee heihin sen sijaan vaikutus ja inspiroi heitä siinä, miten käsittelet omaa epätäydellisyyttäsi.

Omista unelmista luopuminen

Suurin haaste on löytää oma itsensä – kuka oikeasti on. Seuraavaksi suurin on olla onnellinen siitä mitä sinulla on tai mihin olet tyytyväinen. Tähän kuuluu se, että pysyt rehellisenä omille unelmillesi ja päämäärillesi. Ovatko jotkut kanssasi näistä eri mieltä? Hyvä. Se tarkoittaa, että voit seistä omien päätöstesi takana ja kuljet omaa tietäsi. Joskus teet asioita, jotka muiden mielestä tuntuvat hulluille, mutta kun huomaat menettäväsi ajantajun, niin tiedät tekeväsi juuri oikeita asioita.

Negatiivisten ihmisten seura

On ihan oma valintasi viettää aikaa negatiivisten ihmisten kanssa. Negatiivisuus tarttuu. Saat negatiivisen elämän. Ota askel toiseen suuntaan ja poistu negatiivisten ihmisten piiristä. Negatiiviset keksivät aina syyn valittaa. Jotkut vain löytävät kaikessa ongelmia, mutta eivät yritäkään ratkaista niitä. Tai yritä nähdä asioita toisten kannalta. Heille valittaminen on elämäntapa. Elämäsi kiittää kun kun karsit negaajat pois siitä. Valinta on yksin sinun.

Itsekäs käyttäytyminen

Sinut muistetaan sinut siitä, mitä hyvää olet tehnyt muiden hyväksi. Se tunne, jonka muihin ihmisiin jätät, on käyntikorttisi. Se, mitä olet elämässäsi tehnyt itsesi vuoksi, kuolee aikanaan kanssasi.

Muutoksen ja kasvun välttely

Jos haluat tietää menneisyydestäsi, niin tarkastele nykyisiä olosuhteitasi. Jos haluat tietää tulevaisuutesi, niin tarkastele nykyisiä toimiasi. Anna vanhan väistyä uuden tieltä. Se vanha on nyt mennyt eikä tule takaisin. Kun tunnustat itsellesi tämän ja teet valintoja tulevaisuutesi suhteen, niin se todennäköisesti on valoisampi.

Liian helpolla luovuttaminen

Ei ole epäonnistumisia, on vain tuloksia. Vaikka asiat eivät sujuneetkaan sinun odottamallasi tavalla, niin älä anna periksi. Ota siitä oppi mukaasi ja jatka matkaa. Ota asken kerrallaan. Päätöksesi ja toimintasi vaikuttavat tulevaisuuteesi.

Kaiken mahdollisen kontrollointi

Elä elämääsi äläkä yritä hallita kaikkea. Anna vain elämän kulkea murehtimatta jokaista pikkuasiaa. Opettele päästämään irti hallitsematta liikaa. Vedä syvään henkeä. Kun pöly tasaantuu ja näet taas metsän puilta, niin ota seuraava askel. Sinun ei tarvitse tietää eikä hallita pikkutarkasti lopputulosta.

Tyytyminen vähään

Ole tarpeeksi vahva päästäksesi irti ja tarpeeksi viisas saadaksesi mitä sinulle kuuluu. Ole tarpeeksi rohkea tavoittelemaan sitä, mitä oikeasti haluat. Älä tyydy vähään.

Jatkuva sitten kun

Ajattelet, että sinulla on aikaa enemmän kuin mitä todellisuudessa on. Jonain päivänä heräät ja huomaat, ettei enää olekaan aikaa tehdä sitä, mitä aina halusit tehdä. Siinä vaiheessa sinulla on joko lista saavutuksistasi tai lista tekosyistä.

Laiskottelu ja tahdonvoiman puute

Lakkaa uneksimasta ja tartu toimeen. Ota vastuu omasta elämästäsi – sinä päätät. Olet tärkeä ja sinua tarvitaan. Et voi vain istua paikoillasi ja odottaa jonkun muun tekevän kaiken puolestasi.

eurosinkut tapahtumat

Tilaa uudet blogipostaukset sähköpostiisi:
Syötä sähköpostisi:

Feedit toimittaa Googlen Feedburner

 

Kirjoituksen ähteenä käytetty tätä.

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account