Kesä on parasta aikaa sinkulle. Jos siis olet juuri selviämässä erosta tai olet ollut yksin jo jonkin aikaa, muistuta itseäsi siitä, kuinka mahtavaa vapaana oleminen voi olla.
Eurosinkkujen tapahtumiin kannattaa tulla tapaamaan muita sinkkuja. Lähde liikkeelle, älä jää kotiin nyhjäämään näppiksen äärelle – kesä on nyt!

Olennainen osa sinkkukesää on Sinkku-Juhannus! Lähde mukaan eurosinkkujen juhannustapahtumaan. Takuulla on lystiä!

1. Voit kokea kesäromanssin

Et tarvitse miestä viettääksesi upean kesän, mutta jos tarvitset jonkun pientä kesärakkautta varten, se on täysin mahdollista. Kesä on avointen suhteiden aikaa, joten pidä hauskaa, flirttaile ja etsi joku kuuma pakkaus viihdyttämään sinua helteisten kesäkuukausien ajaksi. Kun syksy saapuu, on aika päättää, haluatko jatkaa hengailua hänen kanssaan.

2. Saat päättää lomastasi itse

Et joudu tekemään kompromisseja siitä, mitä haluat tehdä lomallasi. Sen sijaan voit mennä mihin tahansa, milloin tahansa ja kenen kanssa tahansa. Pitkä viikonloppuloma ystävien kanssa? Toki! Kahden viikon reppureissu Eurooppaan? Ilman muuta! Matkustaessasi yksin voit noudattaa omia päähänpistojasi, eikä sinun tarvitse huolehtia, onko kumppanillasi hauskaa vai ei. Suunnittele oma reittisi (tai älä suunnittele ollenkaan) ja huomaa, että kompromissi ei aina ole hyvä asia.

3. Voit nauraa rannalla oleville pariskunnille

On paljon parempi suunnata rannalle yksin tai kavereiden kanssa kuin kumppanin kanssa – suurimmaksi osaksi siksi, että voit nauraa niille, jotka ovat tulleet rannalle treffeille. Miksikö? No, aloita huomaamalla pariskunta, joka nukkuu pyyhkeillä. Halailu on mukavaa sängyssä, mutta jättää erityisen mielenkiintoiset rusketusrajat, kun naisella on kädenkuva vatsallaan ja miehellä jalkaterän kuva reidessään. Voit myös tunnistaa uudet pariskunnat siitä, kuinka tehokkaasti he yrittävät imeä vatsaansa sisään ja piilottaa ongelmalliset alueensa. Hymähtele itseksesi (tai tyttökavereidesi) kanssa, ja ole onnellinen siitä, että ainut huolesi on pitää hiekka pois bikineistäsi.

kesä sinkku4. Sinulla on enemmän valoisaa aikaa tehdä, mitä haluat

On mahtava tunne, kun ulkona on vielä valoisaa lähtiessäsi töistä. Ota ilo irti tästä kokeilemalla jotain uutta. Se voi olla uusi urheilulaji tai muu harrastus (ehkä jotain äärimmäistä, kuten surfausta), uusi kieli, valokuvauskurssi tai jopa vain uusi baari, joka on avattu kadullesi. Ei ole syytä rynnätä suoraan kotiin, varsinkin, jos asuntosi alkaa muistuttaa saunaa. Pysyttele ulkona ja testaa seikkailumieltäsi.

5. Sängyssä ei ole niin kuuma

Talvella voi olla mukavaa, että sängyssä on joku, jonka kainaloon käpertyä, mutta kesällä se aiheuttaa vain hikisen kaaoksen. Ole onnellinen, että sinulla on viileät, puhtaat lakanat – on paljon helpompi pitää ne sellaisina, kun sängyssä on vain yksi henkilö.

 

 

Savvymiss.com-sivusto listasi viisi syytä viettää sinkkukesä.

Lähde: Iltasanomat

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account