Ihastuminen saa meidät hassuiksi. Tapaat tyypin, josta todella pidät ja alatte tapailemaan. Tässä onnen huumassa et pysähdy miettimään, mitä todella toiselle mahdollisesti merkitset. Satsaat suhteeseen, mutta et ole täysin varma, että hän tuntee samoin.

Kaikkihan me olemme tämän kokeneet. Tosiasiassa tiedämme sisimmässämme, jos joku on kiinnostunut meistä. Ongelma vaan on siinä, että alamme sepittelään tekosyitä hänen käytökselleen, jotta asiat eivät näyttäisi niin pahalle.

Jos näyttää, että hän ei ole kiinnostonut, niin todennäköisesti hän ei ole.

On tärkeää tietää ero kiinnostuksen ja pelaamisen välillä. Peluri panostaa sinuun tasan niin vähän, että kiinnostus puoleltasi pysyy yllä. Sinun ihastumisesi pönkittää hänen itsetuntoaan sinun itsesi kustannuksella.

Jos etsit aitoa parisuhdetta, niin tämä ei ole se tyyppi.

Tässä lista kahdeksasta varoitusmerkistä, joista tiedät, että hän ei ole tosissaan.

Sinusta tuntuu, että hän vähät välittää sinusta

Jos hän on vain kiinnostunut omista tunteistaan ja tarpeistaa, niin hän on peluri. Hän ei pahemmin kysele sinun kuulumisia. Hän ei halua tutustua sinuun lähemmin eikä otta selvää kuka oikein olet, mitä harrastat, mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmistasi, saatikka haasteistasi. Hän ei nää vaivaa muistaa sinulle tärkeitä asioita, koska todellisuudessa hän välittää vain itsestään.

Et tunne oloasi hyväksi

Tällaisen tyypin tapailu vie itseluottamuksesi – enemmin tai myöhemmin. Voit jopa alkaa tuntemaan, ettet ole hänen arvoisensa etkä ansaitse häntä. Tämä on kaukana totuudesta. Olet enemmän kuin riittävä. Oikea tyyppi saa sinut tuntemaan olosi hyväksi, vastustamattomaksi, hauskaksi ja hyvännäköiseksi. Jos tämä tyyppi ei sitä tee, niin jatka matkaasi ja jätä hänet.

Sinusta tuntuu, että jokin on huonosti

Suhde saa sinut levottomaksi ja kuulet sisäisen äänesi suorastaan huutavan, että jokin on väärässä. Ota tämä sisäinen äänesi tosissaan. Jos et tunne oloasi rakastetuksi, kunnioitetuksi ja varmaksi, niin se on jo merkki siitä, että hän ei välitä sinusta tarpeeksi eikä parisuhteestanne. Älä anna fantasiasi suhteenne tilasta temmata sinua väärään suuntaan. Sen sijaan, luota itseesi!

Et tapaa hänen ystäviään

Henkilö, joka on sinusta kiinnostunut, on enemmän kuin innossaaan kun voi esitellä sinut ystävilleen. Jos hän ei ole kertonut sinusta heille, on se jo varma merkki siitä, että suhteellanne ei ole jatkoa. Älä unelmoi suhteenne tulevaisuudesta, koska todennäköisesti se ei jatku kovin pitkälle.

Saat häneltä viestejä vain kun hän haluaa tavata

Kun puhelimeesi pärähtää viesti kymmenen jälkeen illalla, eikä se ole esim. kutsu elokuviin, on se merkki. Jos hän tekstailee sinulle säännöllisesti tietyn ajan jälkeen vain iltaisin, etsii hän todennäköisesti pikaista helpotusta. Jos et halua olla hänen kakkosvaihtoehto, niin lähde pois äläkä katso taaksesi.

Hän on epäsiisti seurassasi

On eroa olla mukavasti rento tai näyttää epäsiistille. Onko hän kammannut tukkansa? Vai onko tukka ollut pesemättä useita päiviä? Onko hänellä muutaman päivän vanhat pesemättömät vaatteet päällä? Jos hän ei panosta näihin asioihin kanssasi, niin tämä on myös varoitusmerkki.

Jos sinulla on motivaatiota panostaa siisteyteesi, niin niin pitäisi olla hänelläkin! Muussa tapauksessa hän ei ole panostuksesi arvoinen. Jatka matkaasi!

Ette käy ulkona syömässä

Jos etsit vakavaa suhdetta, niin ole vähän vanhanaikainen: Mies tarjoaa. Sen ei tarvitse olla kallis ravintola, vaan sellainen mukava, jossa kumpikin viihdytte. Naisesta kiinnostunut mies on valmis satsaamaan yhteiseen illalliseen.

Jos sinusta ollaan todella kiinnostuinta, niin toinen on valmis kokkaamaan yhteisen aterian.

Jos kumpikaan ei häntä kiinnosta, niin ehkei hän ole vain tarpeeksi kiinnostunut sinusta.

Lähde: Curiousmindmagazine

 

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account