Jos mies viis veisaa sinusta, niin hitot sitoutumiselle!

Aidon rakkauden löytäminen kestää eikä välttämättä ole helppoa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi mahdotonta. Jotkut viettävät koko elämänsä etsien aitoa rakkautta. Siis sellaista, jossa aidosti rakastaa ja kunnioittaa toista. Sekä suhteesta, jossa heitä kohdellaan hyvin.

Elämä on opettanut monelle, että on parempi odottaa aitoa rakkautta ollen sinkku, kuin vain tyytyä huonoihin säätöihin. Sellaisiin ”suhteisiin”, jotka saavat huonet puolesi esiin tai joissa sinua kohdellaan huonosti.

On parempi varjella omaa sydäntään ja odottaa kunnes sopiva tyyppi tulee kehiin, kuin antaa jonkun särkeä sen ja jättää sinut keräämään palasia.

Kannattaa siis odottaa miestä, joka on rakkautesi ja kiintymyksesi arvoinen. Kun rakastat, niin rakasta estoitta. Voit sopivan miehen kanssa sitoutua aitoon parisuhteeseen.

Mitä se siis vaatii, että luopuu sinkkuudestaan?

Mies, joka pitää lupauksensa

Hän pitää, minkä lupaa. Hän ei vain sano haluavansa viettää esim. viikonloppua yhdessä vaan myös panostaa siihen, että yhteiselo on mukavaa ja molemminpuolista.

Mies, joka oikeasti välittää

Hän osoittaa rakkautensa ja arvostuksensa. Mies, joka on paikalla kun tarvitsemme tukea. Mies, joka tukee meitä kun meillä on pelkoja tai ongelmia. Mies, joka ei unohda kysyä kuinka päivämme on mennyt.

Mies, joka kuuntelee kun kumppani puhuu

Hän ei ole se tyyppi, joka on vain fyysisesti paikalla kun hänelle puhutaan, vaan on oikeasti läsnä. Hän osoittaa kunnioitusta ja ymmärrystä muidenkin mielipiteille ja ideoille. Hänen ei tarvitse olla kaikesta samaa mieltä eikä hän pelkää esittää mielipiteitään, jos se poikkeaa toisen mielipiteestä. Hän ei kritisoi ja saa naista tuntemaan itseään mitättömäksi.

Mies, jolle kumppani on etusijalla

Hän ei laimilyö naisen tunteita ja tarpeita vaikka hällä itsellään olisi mahdollisesti ollut huono päivä. Mies, joka löytää aikaa kiireistään huolimatta naiselle. Mies, joka välittää myös katsoa naistaan silmiin aika ajoin kun yhdessä vietetään aikaa muiden henkilöiden seurassa. Hänen huomiotaa ei tarvitse kerjätä.

Mies, joka on rehellinen

Hän ei valehtele eikä petä. Hän on sitoutunut suhteeseen eikä etsi parempia tai toisia vaihtoehtoja eikä myöskään toimi epärehellisesti selän takana loukaten kumppaniaan. Hän uskaltaa asiallisesti kertoa totuuden, vaikka se ehkä sattuisikin.

Mies, joka on rakkauden arvoinen

Hän on varma tunteistaan. Hän vastaa rakkauteen rakkaudella.  Hän kykenee hyväksymään kumppaninsa sellaisena kuin tämä on – kaikkinen vikoineen, yrittämättä muuttaa toista. Hän tietää  kenen kanssa on valmis sitoutumaan ja asettumaan aloilleen.

Mies, joka rohkaisee ja tukee

Hän uskoo naiseen ja tämän mahdollisuuksiin. Hän tukee naistaan tämän suunnitelmissa ja unelmissa.

Hän motivoi luopumaan huonoista tavoista. Hän tukee oppimista ja henkilökohtaista kehittymistä.  Hänen seurassaan nainen voi olla paras versio itsestään.

Mies, joka on valmis panostamaan suhteeseen

Hän on valmis satsaamaan suhteeseen silloin kun siinä on haasteita. Jokaisessa suhteessa on huiput ja syvänteet, eikä tämä mies lakaise ongelmia maton alle. Hän on valmis kohtaamaan ongelmat ja pääsemään niistä yli, jotta suhde toimisi jatkossakin.

Mies, joka kunnioittaa rajoja

Hän ymmärtää antaa minulle omaa tilaa sekä on valmis oppimaan mitä toinen tarvitsee ja haluaa. Ajoittain se on yksinoloa omien ajatusten kanssa, jolloin voi miettiä omia juttuja ja tehdä suunnitelmia tai ihan vaan rentoutua.

Hänelle ei tarvitse jatkuvasti kertoa missä on ja mitä tekee. Hän voi luottaa minuun.

Mies, joka on kumppanistaan ylpeä

Hän on innoissaan kun kertoo kumppanistaan ystävilleen ja arvostaa kumppaninsa saavutuksia näille. Hänellä on itseluottamusta riittävästi, ettei kumppanin menestyminen pelota, vaan antaa hänelle tilaisuuden olla ylpeä siitä.

Mies, joka näyttää koko maailmalle kuinka onnellinen hän on kumppanistaan

Näillä ominaisuukilla omaavan miehen kohdatessa, on sinkkuus toden totta vaarassa!

Lähde: Curiousmindmagazine

 

Kommentoi

Yksi vastaus artikkeliin “Jos mies ei välitä, niin hitot sitoutumisesta”

  1. Vaihdetaan blogin tekstissä sukupuolet toisinpäin, niin alkaa se yleisempi sukupuoli näihin löytymään. Eli monelle naisella on kumma juttu, eli eivät osaa olla itsenään onnellisia, vaan ovat tottuneet että miehet heille rakentaa onnellisuutta,eli pikkasen neideillä kanssa sinne peiliin kannattaa katsetta siirtää😊

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account