Kesä on lähtenyt hyvin käyntiin. Välillä kesäisemmin ja välillä vähän viileämmin.

Älä jää kesänä ilman seuraa!

Missä sitten voi tavata muita sinkkuja? Tässäpä muutama vinkki jos haluat viettää elämäsi sinkkukesän ja vaikka löytää kesäheilan. Ties vaikka jäisi pitemmäksikin aikaa. Kotoota hän ei sinua tule hakemaan, netti on jo niin nähty. Kohtaaminen – ihmisenä ihmiselle – on paikka löytää sopivaa seuraa.

Terassi

Kesä on terassien sesonkiaikaa ja niinpä sinkkuja löytyy yksin ja erilaisina ryhmittyminä terassilta. Ainakin perjantaisin ja lauantaisin. Ei muuta kun rohkeasti mukaan. Etsit vain symbolia *es ja kesäseura on taattua.

Terassilla on mukavan leppoisaa jutustella ja tutustua ilman kovalla möykkäävää musiikkia.

Liikunta

liikunnallinen kesäheilaJos olet liikunnallinen sinkku, niin kannattaa miettiä eri urheilu- ja liikuntapainotteisia tapahtumia. Myös punttisalille kannattaa ostaa kesäkortti ja tsekata jos sieltä se unelmien kumppani löytyisi. Pidätkö rauhallisemmasta tahdista? Ehkä joku mukava kävelytapahtuma on enenmmän sinut juttusi. Kannattaa seurata eurosinkkujen tapahtumakalenteria ja bongata vaikka suht pikaisella aikataululla olevia tapahtumia.

Lomamatka

Lomamatkat ovat otollista aikaa tavata ja ihastua! Silloin ollaan heittäydytty viihteelle ja jätetty stressi taakse. Hormoonit hyrräävät ja lähestymisyrityksiin suhtaudutaan positiivisemmin. Jos vielä pääset matkalle muiden sinkkujen kanssa, niin viihtyvyytesi on taattu: et joudu keskelle pariskuntien matkaa.

Juhlat / bileet

Myös bileet ovat loistavia tilaisuuksia tavata muita sinkkuja. Vielä parempi mitä enemmän aikaa sinulla on lämmitellä kiinnostuksesi kohdetta. Lähde siis avoimin mielen isompiinkin biletapahtumiin. Sinkku-Jussi on loistavaa keino tavata muita ja onpa siellä parejakin perinteisesti syntynyt.

Vaihda tyyliä

Onko kaikki paikat ja keinot jo yritetty? Jos näin on eikä flaxi ole käynyt, niin olisiko aika päivittää tyylisi? Hyvinpukeutunut kuitenkin aina herättää sen mielenkiinnon paremmin kuin kulahtanut vaatekerrasto. Lähde siis reippaasti päivittämään tyyliäsi.

sinkkukesäEurosinkkujen tapahtumissa kohtaat paljon mielenkiintoisia ihmisiä. Lähde siis ulos poikamiesboxistasi / tyttöasunnostasi mukaan tapahtumiin. Löydät hyvää seuraa. Jätä se näppis kesäksi rauhaan ja keskity elämyksiin.

Heilaa emme voi sinulle taata, mutta kun tulet tapahtumiin avoimin mielen ja vastaanottavaisena, niin ties mitä tapahtuu.

Kesä on nyt! Älä vietä sitä yksin sisällä netin äärellä. Oikea elämä odottaa sinua.
Mutta jos kuitenkin pidät netissä, niin kokeile *es seuranhakua.

 

 

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account