Juuri nyt on hyvä aika päästää irti elämäsi myrkyttäjistä ja energiasyöpöistä.

Meillä jokaisella taitaa olla ainakin yksi ”ystävä”, joka pelkästään ottaa antamatta mitään koskaan takaisin. Toki ystävyydessä ei kannata vain odottaa toisen tekevän jotain hyväksesi, mutta joskus tulee vain se tunne, että alkaa riittämään se yksipuolisuus.

Tässä muutamia kikkoja.

Sano ei

Se ei satu niin paljon kuin olit kuvitellut. Itse asiassa se sattuu enemmän, kun teet asioita, joita et oikeasti haluaisi tehdä. Riippuu siitä, miten paljon jaksat tällaista ajanhaaskausta suojelematta itse  itseäsi ja aikatauluasi.

Ei on yhtä pätevä kuin kyllä ja sitä kannattaa tarpeen mukaan käyttää. Sikäli mikäli haluat elää onnellisempaa elämää. Jos joku katkaisee yhteydet sinuun vain sen vuoksi, että kieltäydyit jostain, niin tuollaisen ihmisen kannattaakin antaa mennä. Hän osoitti vain suhteenne yksipuolisuuden kun se jatkui vain niin kauan kuin olit valmis myöntymään.

Sano siis EI ihmisten turhalle miellyttämiselle ja sano KYLLÄ itsestäsi paremmin huolehtimiselle.

Vietä aikaa yksin

Se, että vietät aikaa yksin, ei tarkoita, että olisit yksinäinen. On hyvä välillä vetäytyä sosiaalisesta kanssakäymisestä ja viettää aikaa yksikseen, varsinkin jos tuo kanssakäyminen tapahtuu sinun hyvinvointisi kustannuksella. Vietä siis aikaa myös yksikseen ja kerää energiaa.

Yksin ollessasi ehdit miettiä mitä elämältäsi haluat ja millä ehdoin.

Näin sinulla on enemmän kykyä päästä eroon energiasyöpöistä ja elämän myrkyttäjistä sekä muista elämän ankeuttajista.

Opi kokemuksistasi

Älä muistele mennyttä katkeruudella, kun elämässäsi oli näitä myrkyttäjiä. Jokainen ihminen elämässämme opettaa meille jotain. Nämä negatiiviset ihmiset opettavat meitä kunnioittamaan omia rajojamme sekä sen, kuinka tärkeää on olla antamatta ulkoisten seikkojen vaikuttaa elämäämme liialti.

Ota itse vastuu omasta elämästäsi ja siitä kenet siihen päästät. Kun elämässäsi on positiivisia ihmisiä, on elämäsi myös parempaa.

Millaista elämää haluat viettää? Liity sellaisten ihmisten joukkoon, jotka tätä jo elävät.

Ole rehellinen itsellesi sekä kunnioita itseäsi.

Lähde: CuriousMindMagazine.

Tilaa ilmoitukset uudesta *es-bloggauksesta sähköpostiisi täältä.

 

 

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account