Mies kertoo:

Minä olen ollut jostain syystä joku alkoholistimagneetti. Kolmen vuoden suht aktiivisella treffailujaksolla tuli koettua mm.  seuraavaa.
Sovimme treffit suht tasokkaaseen illallisravintolaan ja ilta alkoi kivasti. Ruokajuomat nautimme vesilinjalla hänen aloitteestaan. Treffien jälkeen sovimme että tämä ei jää tähän vaan tapaamme vielä. Myöhemmin puhelimessa jutellessa ihmettelin kun iltapäivällä vaikutti siltä että hän on juovuksissa. No ekasta kerrasta nyt ei numeroa kannata nostaa, kun hän on vapaa tekemään mitä vaan kun ei tarvitse töissä käydä. Seuraavat aamupäiviksi suunnitellut treffit peruuntuivat useasti aina edellisenä yönä kahden – kolmen välillä lähetetyillä kirjoitusvirheitä vilisevillä tekstiviesteillä. Sitten otin asian hänen kanssaan puheeksi, ja vastaus oli että on hän vähän juonut punkkua mutta ei mielestään ollut kännissä.

Seuraava tapaus oli sellainen jonka kanssa kirjoitellessamme jokaisessa hänen viestissään mainittiin sana viinipullo muodossa jos toisessakin. Sitten jossain vaiheessa sain häneltä pienen videoviestin (kuvaa en ollut vielä nähnyt) video oli ihan tuore josta näki hyvin selvästi että sitä vinkkua oli tissuteltu jo ennen kotiin tuloa. Kertoi päässeensä lähtemään töistä aiemmin ja oli omien sanojensa mukaan poikennut terassilla yhdellä. Oli siis kesäperjantai iltapäivä. No, siinä videolla hän istui nojatuolissa ja tuolin vieressä avattu vinkkupullo ja sen vieressä lasi joka ei ollut tyhjä.

Kolmas ei välttämättä alkkis, mutta brunssitreffeille tullessa löyhkäsi vanhalle viinalle ja kehui että hiukan väsyttää kun ilta menikin pidemmäksi kun oli aikonut.

Neljännen kanssa oli tarkoitus mennä yhdessä matkamessuille kun sieltä tuntui löytyvän yhteisiä intressejä. Edellisenä iltana puhuimme puhelimessa ja hän kertoi olevansa lähdössä kavereitten kanssa paikalliseen parille….tähän asti oli antanut itsestään reippaan naisen kuvan, kehumalla kuinka hän aina nousee varhain ylös, vapaapäivinäkin. No tuona vapaapäivänä ei sitten noussut….Tapaaminen oli sovittu lauantai aamuksi klo 09.30. Itse olin paikalla ajoissa ja kun kello oli 09.35 hän soittaa ja mutisee tosi samealla äänellä ”tsori mä just heräsin”. Nämä treffit loppu ennen kuin alkoivatkaan.

Minä en välttämättä ole oikea ihminen arvioimaan kenenkään pukeutumista, enkä haluakaan, mutta tämä esimerkki hiukan huvittaa vieläkin. Silloin tosin ei huvittanut, vaan tunsin itseni tosi vaivautuneeksi.
Treffit oli sovittu brunssin merkeissä erääseen melko tasokkaaseen paikkaan Helsingissä, jossa jengi suurimmaksi osaksi pukeutuu smart & casual tyyliin. Niin olin minäkin, mutta tyylilyylimme käsitys smart & casualista oli harmaat verkkarit ja loppuun kävellyt lenkkarit sekä pinkki kahiseva tuulitakki🙃

Jottei tämä nyt menisi kokonaan naisten parjaamiseksi niin kerron miten itse tuli kerran sählättyä. Oli ihan niitä ensimmäisiä kertoja. Kävimme illallisella ja juttu luisti niin että istuimme siellä kolmisen tuntia. Kun tuli laskun maksun aika, sanoin hänelle että minä hoidan tietysti kun olen kutsunutkin. Otin puhelimeni pikkutakin povarista ottaakseni pankkikortin sieltä. Olin juuri hommannut puhelimeeni uuden nahkaisen suojakotelon jossa oli tilaa muutamalle kortille, sekä jättänyt lompakon pois ettei pikkutakin povari pullota liikaa. Nyt tietysti luulette että olin jättänyt vahingossa pankkikorttini pois….ehei niin helppoa. Kortti oli siellä mutta kun se nahkakotelo oli uusi ja pirun tiukka. Jeee Mr Bean treffeillä ajattelin kun koitin kiskoa korttia ulos tuosta pirun kotelosta. Ja kaksi sekuntia ennen onnistumistani seuralaiseni tokaisee ”minä maksan koko homman”….. kyllä nolotti, sanoin että ei kun minä, kun kortti on tässä. Hänen korttinsa oli tarjoilijalla. Tapasimme kyllä myöhemminkin kerran jos toisenkin, niin että sain hyvitettyä hänelle kömmähdykseni. Paria meistä ei tullut, mutta olemme kavereita.

********************

Haluatko jakaa treffi- tai sinkkukokemuksesi? Lähetä se:
https://eurosinkut.net/kerro-treffeistasi/

Haluatko tilata blogipostausilmoitukset sähköpostiisi? Tilaa täältä:
https://eurosinkut.net/autoemail/

 

Kommentoi

Vastaa

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?