Fiksujen ja viehättävien naisten sinkkuudesta on tullut epidemia.

Oletko koskaan miettinyt miksi niin moni älykäs ja upea nainen on usein myös sinkku? No, he eivät ole sinkkuja sen vuoksi, että kuvittelisivat itsestään liikoja tai olevansa muiden yläpuolella. He eivät vain löydä miehiä, jotka olisivat heidän rakkautensa ja arvostuksensa arvoisia.

He eivät myöskään pelkää, että joku rikkoisi heidän sydämensä ja murskaisi heidän toiveensa. Tai että he olisivat vain kiinnostuneita urastaan ja saavuttamaan korkean sosiaalisen statuksen. Ei.

Sinkkunaisten älykkyys ja itsetunto estävät aloittamasta merkityksetöntä suhdetta.

He eivät haluat tuhlata aikaansa ja energiaansa mieheen, joka vain ei ns. pysy perässä. Suhde epävarman ja tunteisiin kykenemättön miehen kanssa ei tule kysymykseenkään.

Joten jos ihmettelet miksi niin moni fiksu ja upa nainen on sinkku, niin tässä niitä syitä.

Heillä on korkeat vaatimukset

Nämä naiset ymmärtävät arvonsa eivätkä he valitse miestä, joka ei ole yhteensopiva heidän kanssaan. Miehellä on oltava ne tarpeelliset luonteenpiirteet, joita nainen etsii miehessä. Vahva, itsevarma, itsenäinen ja energinen painavat valinnassa.

He panostavat itseensä

Älykkäät ja upeat naiset panostavat tullakseen itsenäiseksi ja kehittävät itseään niin henkilökohtaisesti kuin ammatillisestikin. He eivät odota asioiden vain tapahtuvatn. Jos mies ei panosta itseensä eikä hänellä ole tavoitteita, niin nämä naiset eivät sellaista kiinnostu.

Heillä on jo hyvä olla

Nämä naiset eivät tarvitse miestä tunteakseen itsensä hyväksi. Heillä on jo kaikki hyvin; hyviä ystäviä sekä urat. He etsivät elämässään uusia asioita, jota toteuttaa. Jos he päättävät olla jonkun kanssa, niin tämän miehen on kunnioitettava näitä päämääriä ja olla sinut sen kanssa.

He eivät siedä p**kaa

Kuinka edes kuvittelit muuta? Nämä naiset eivät anna miehen leikkiä ilkeitä pelejään itsensä kustannuksellaan. He eivät sulata tunteidensa mitätöintiä, pettämistä eivätkä valehtelua. Näitä kokemuksia heillä on ollut entuudestaan monet kerrat ja nyt he eivät enää salli manipulointia.

He eivät unelmoi prinssistä ratsulla

He ovat kasvaneet aikuisiksi eivätkä usko tähän harhaan enää. He eivät tarvitse miestä tunteakseen olonsa turvalliseksi. He myös tietävät etteivät tarvitse miestä saadakseen lapsia. Sinkkuäitiys ei pelota heitä ja he voivat tehdä itse itsensä onnellisiksi.

He eivät koskaan ole se toinen vaihtoehto

Nämä naiset eivät tyydy kakkossijaan parisuhdemarkkinoilla. Jos mies naivisti kuvittelee voivansa korvata jonkun toisen tällä itsenäisellä naisella, niin hän on todella väärässä. Näillä naisilla on kuudes aisti ja he voivat vaistota jos jotain on vinossa. Ja he lopettavat jo ennen kuin mitään alkoikaan. Nämä naiset ovat aina se ykkösvaihtoehto, koska ei eivät tyydy kompromisseihin. Miehen on todella haluttava häntä elämääsi korvaamatta ketään muuta.

Fiksut ja viehättävät naiset saavat miehen tuntemaan olonsa uhatuiksi

Nämä naiset tuntevat vahvuutensa. He eivät vähennä tätä vahvuuttaan vain saadakseen miehen tuntemaan itsensä varmaksi ja samanarvoisiksi. Jos mies ei tätä kestä, niin omapa on menetyksensä.

 

Lähde on CuriousMindMagazine ja ehkä artikkeli on aika kova pala suomalaiselle miehelle, joka niin kovasti tarvitsisi lisää sitä itseluottamusta. Tarkoitus ei ole mollata miehiä, vaan kertoa itsenäisistä ja itsevarmoista naisista, joita nyt tuppaa näinä aikoina olemaan paljon. Miehen kannattaisi kasvattaa sitä omaa itsetuntoaa ja -luottamustaan, jotta pärjää nykynaisen kanssa. Mainittakoon, että on myös paljon naisia, jotka eivät täytä näitä artikkelin kriteereitä. Monet vain ovat epävarmoja ja hankalia, joten miehellä varmasti on paljon haasteita tulla tällaisen kanssa toimeen. Miten olisi itsenäinen ja itsevarma nainen, jonka kanssa on helppoa? Ei turhaa kiukuttelua ja draamaa? Olisiko siinä sitä jotain? Jos näin, niin mene peilin eteen, katso itseäsi silmiin ja sano itsellesi päivittäin ”Olet hyvä tyyppi!”. Siitä se lähtee ja siitä on hyvä jatkaa.

 

Kommentoi

8 vastausta artikkeliin “Miksi niin monet viehättävät naiset ovat sinkkuja?”

  1. Asiaa! Naiset eivät todellakaan siedä p***aa (epäkunnioittavaa ja huonoa käytöstä) missään muodossa. Kenenkään, oli sitten nainen tai mies, ei pidä sitä sietää. Huono käytös kertoo vain ja ainoastaan öykkärin huonosta itsetunnosta. Ja vastaa myös kysymykseen, miksi joku on sinkku… Kun kummallakin on terveellä tavalla hyvä itsetunto, suhdekin menestyy.

  2. Viehättävien naisten ei kauan tarvitse olla sinkkuja. Toisin on miehillä. Kumma juttu, että maailmalta saan 10 viestiä päivässä ja täällä ei tapahdu mitään!!!! Toisaalta, onko täällä tasokkaita naisia???? Sorry, mutta koska itse koen itseni tosi tasokkaaksi, vähempään en tyydy!!!

  3. Ihan ensin, määrittele tasokas. Toiseksi, jos koet ettei tällä foorumilla ole tasoisiasi naisia, niin miksi tuhlata aikaansa täällä? Kannattaa vaihtaa foorumia. Ja varsinkin, jos maailmalta tulee 10 viestiä päivässä. Herää kysymys, mikä heissä on vikana? Tasokkaat miehet löytävät kumppanin alta aikayksikön.

  4. Hyvää kannattaa odottaa. Jos on ollut *es:ssä vajaan viikon, niin vielä on paljon toivoa jäljellä. Viestiä vaan lähettämään Pekka. Miten se menikään: ”Tyhjää saa pyytämättäkin.” 🙂

    Tsempit!

  5. Miehet ovat huomanneet, nainen välittää vain ja ainoastaan siitä kuinka paksu miehen lompakko on, vähät välittävät miehestä kunhan vain on rahaa. Ei ole mikään ihme jos naisestakaan ei välitetä, ahneus käy lankeemuksen edellä. Joten tässä pätee yhtälö, sitä saa mitä tilaa.

  6. Jaan täysin ajatukset artikkelin kirjoittajan kansss. Mielenkiintoista on myös se, miten kiinnostavaa muille on, milloin nainen alkaa suhteeseen. Vaikka itsellä ei ole kiirettä, muilla tuntuu olevan. Sinkkunainen saatetaan nähdä uhkana tai asia herättää kateutta. Olisinpa yhtä rohkea-kommentteja on saanut kuulla. Tällaista en ole ajatellutkaan ennen. Pitkässä liitossa eläneenä ei edes tullut mieleen. Kun vuosikausien jälkeen vihdoin päädytty jatkamaan erillään, onkin parisuhde tai sen puuttuminen toisten mielenkiinnon kohde. En tiedä miehistä, mutta ulkonäkö nousee ainakin omakohtaisella kokemuksella naisen osalta hyvinkin voimakkaasti esille. Miten noin kaunis nainen voi olla sinkku. Ikäänkuin ulkonäön vuoksi parisuhde päättyisi. Kyllä parisuhteissakin on kaiken näköisiä ja -oloisia ihmisiä, ei huonompia eikä parempia. Kunpa ymmärrettäisiin että jokainen elää parhaalla mahdollisrlla tavallaan omaa elämäänsä ja kunnioitettaisiin muita, oli parisuhdestatus mikä tahansa.

  7. Todellakin, sitä saa mitä tilaa. Varmasti on naisia, jotka tosiaan etsivät vain paksulompakkoista miestä. Ja onhan se väärin. Yhtä väärin kuin se, että miehille tärkeintä on ulkonäkö. Jos ei ole missin näköinen ja -mittainen, niin ei kelpaa. Ja väärin on myös yleistää, että kaikki naiset toimivat niin tai että kaikki miehet toimivat näin. Eiköhän se ole niin, että kun se oikea (tai vähiten väärä) ilmaantuu, niin ”paketilla” ei ole väliä.

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account