Pippeli, kikkeli, kulli, kyrpä, mulkku, muna, jorma, veitikka, sladdi, meisseli, vehje ja mitä näitä nyt onkaan. Rakkaalla lapsella on monta lempinimeä. Tämän postauksen aiheena on miehen elin, ah niin ihana. Mutta ei sen kanssa aina helppoa ole, vai mitä miehet?

Aiempien raskasaiheisten blogikirjoitusten jälkeen haluan kirjoittaa muutaman sanasen aiheesta joka on vähemmän puhuttu mutta niin tärkeä. Mitä sieltä miehen housusta ikinä löytyykään on monesti tunteita herättävä asia sekä miehille, että naisille. Siispä asiaan.

Nainen synnyttää, on raskaana, on kuukautiset, palkkakin on huonompi, uskottavuus vähän sitä ja tätä kun etenee uralla, huonompina kuskeinakin meitä pidetään. Mutta moni nainen ei ajattele sitä yhtä asiaa mikä tekee joidenkin miesten elämästä järjettömän rankkaa. Se on se mitä housuista löytyy- tai ei löydy.

Onko sillä koolla väliä? Kyllä sillä on väliä ja kaikki miehet tietävät sen. Peniksen koko on asia jonka kanssa mies joutuu elämään. Jos se on iso saamme me naiset usein kuulla sen, sillä kehuskellaan ja muistetaan mainita asiasta. Jos se on sopiva on mies luultavasti ihan tyytyväinen vaikka ei sen enempiä sillä kehuskele. Mutta jos se on pieni, se voi vaikuttaa negatiivisesti moneen asiaan ja tehdä miehen elämästä todella kurjaa. Muilla asioilla voi kompensoida pientä penistä ja ”tärkeintähän on miten sitä käyttää” mutta ei se nyt ihan niinkään mene.

Myös liian iso pippeli voi olla kantajalleen todellinen riesa. Monet naiset haaveilevat isosta mutta sitten kun se on LIIAN iso ei siinä enää mitään kivaa olekaan. Pahimmillaan liian ison vehkeen omaava mies ei voi seksiä kunnolla edes harrastaa.

Tosiasia on, että nykyajan naiset keskustelevat miesten vehkeistä. Kaverit juttelevat toisilleen ja illan yksi puheenaihe voi olla se minkäkokoisia kikkeleitä kenelläkin on vastaan tullut. Nykyajan naisetkaan kun eivät yleensä elämässään jätä seksielämäänsä yhden miehen varaan.

On erittäin hermostuttavaa mennä sänkyyn uuden miesehdokkaan kanssa koska ei voi lainkaan tietää mitä sieltä housuista löytyy. On tilanteita joissa näky ei vastaa odotuksia ja homma lässähtää siihen. Tai sitten ehkä pieni pettymys mutta ei liian iso. Varmasti paljon myös positiivisia yllätyksiä.

Toinen iso asia on potenssiongelmat. Mies joutuu aina jännittämään vehkeensä toimivuutta. Jo suht nuorillakin miehillä on potenssiongelmia etenkin jännityksen tai humalatilan takia. Iän myös ne vaan lisääntyvät. Toisin kuin yleisesti luullaan ei Viagra ole mikään ihmelääke. Potenssia voidaan hoitaa ja parantaa monin eri tavoin mutta mekanismi on sen verran herkkä, että aina mitään apua ei ole. Kärsivällisyyttä ja ymmärrystä se vaatii joka tapauksessa.

Kyllä se on tytöt niin, että tässä asiassa me päästään helpolla. Ei ole olemassa liian väljää pillua, on olemassa vain liian pieniä pippeleitä ;). Vai miten se meni?

Kommentoi

Vastaa

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?