Moni miekkonen tuskailee, miksi kauniimman sukupuolen edustajat lankeavat aina ”menestyviin miehiin”. Body Language Secrets: A Guide during Courtship and Dating -kirjan kirjoittanut R. Don Steele kuitenkin kertoo, että kaikilla miehillä on mahdollisuus valloittaa nainen kuin nainen.

Miten vietellä nainenKehonkielestä ja treffailusta kertovan Body Language Secrets: A Guide during Courtship and Dating -kirjan kirjoittaneella R. Don Steelellä on miehille yksi keskeinen sanoma: olkaa itsevarmoja. Steelen mukaan selkeästi ulospäin huokuva itseensä luottaminen vetoaa naisiin huomattavasti enemmän, kuin hyvä ulkonäkö tai käytöstavat.

– Itsevarmuuden houkuttelevaisuus on sisäänrakennettua. Naiset eivät halua miestä, joka juoksee karkuun tappelun sattuessa kohdalle. He haluavat miehen, joka on itsevarma ja pystyy suojelemaan häntä.

Jos siis haluat valloittaa, ole hyvällä tavalla uhmakas. Tämä ei kuitenkaan tarkoita turhaa rinnan röyhistelyä tai baarissa remuamista. Sinun ei myöskään tarvitse olla verbaalisesti ylivertainen sanaseppo ollaksesi vetoava. Alla vinkkejä siihen, miten kaadat naisen kuin naisen.

Kävele oikein

Naiset kiinnittävät ensimmäisenä huomiota siihen, miten olet pukeutunut. Sen jälkeen he katsovat, kuinka kävelet. Yhdysvaltalainen muotikonsultti Ashley Rothschild vinkkaa, että kannattaa ottaa mallia pukeutumiseen lähipiirisi menestyvältä mieheltä. Muista myös, että naiset pitävät usein nahkatakista – se on miehekästä.

Muista, ettei huimaa vauhtia harppominen ole vetoavaa – itsevarmat ihmiset eivät kiirehdi. Ei kuitenkaan kannata maleksia, on vissi ero löntysteletkö vai käveletkö tietoisesti hitaasti. Kävele aina niin kuin tietäisit mihin olet menossa ja mitä tekemässä.

Katso silmiin

katso silmiin, naisen viettelyJos lepertelet naiselle kauniita sanoja tuijottaen häntä samalla jalkoihin, annat itsestäsi epävarman kuvan. Mikäli vieraan ihmisen silmiin katsominen tuntuu epämukavalta, katso hänen suutansa, eikä nainen huomaa eroa.

Muualle vilkuilu taas antaa kuvan, ettet ole kiinnostunut tai epävarma – erityisesti jos teet näin kehuessasi häntä.

Kannattaa myös pysyä kehujen suhteen realistisissa kommenteissa. Jos sanot: ”Olet unelmanaiseni täydellinen ruumiillistuma”, nainen alkaa heti epäillä tarkoitusperiäsi. Mikäli taas kehut hänen silmiään kauniiksi, saat hänet punastumaan ja kuulostat varmasti uskottavammalta.

Ota kehut vastaan

Jos nainen kehuu hymyäsi, ota kommentti iloisesti vastaan ja kiitä häntä. Mikäli imarteluja saadessasi hämmennyt ja alat ladella syitä, miksi et ansaitse kehuja, annat itsestäsi epävarman kuvan. Itsevarmat ihmiset osaavat ottaa kehut vastaan kiitollisena ilman, että he tekevät siitä numeroa.

Soita hänelle tarpeeksi pian

Olet saanut naisen puhelinnumeron: soita hänelle kahden vuorokauden aikana. Muussa tapauksessa vaikutat pelokkaalta tai teinimäiseltä psykologisten pelien pelaajalta. Jos naiselle soittaminen tuntuu hermostuttavalta, mieti soittavasi työpuhelua.
Esimiehet ovat nopeita tarttumaan tilanteisiin, nopeita keräämään tietoa eivätkä he tuhlaa aikaa projektin käynnistämisessä. Sovella näitä ominaisuuksia myös omassa elämässäsi. Jos epäonnistut, siirry eteenpäin. Turha keskittyä torjutuksi tulemiseen, ota uusi projekti ja siirry sen pariin.

Älä puhu heikkouksistasi

Kun kerrot itsestäsi, säilytä positiivisuus. Keskity parhaisiin puoliisi ja asioihin, joista olet kiinnostunut. Anna itsestäsi ”lehdistötiedote-versio”.

Kerro naiselle elämästäsi niitä hyviä puolia, joita voisit häpeilemättä katsoa myös lehden etusivulle painettuna.

Istu oikealla tavalla

Saattaa kuulostaa hassulta, mutta on tärkeää kuinka istut naisen lähellä. Mikäli olet illallispöydässä, asettaudu niin, että olen 90 asteen kulmassa naiseen nähden. Jos hän istuu pöydän päässä, istu hänen vasemmalle puolelleen.

Naiset eivät pidä miehistä, jotka istuvat suoraan heitä vastapäätä, se tuntuu tunkeilevalta. Itsevarma mies tajuaa, että seuralaiselle täytyy antaa mahdollisuus kääntyä hänen suuntaansa – itsevarma mies tietää myös, että näin tulee tapahtumaan.

Ole suorasukainen

Jos haluat mennä hänen luoksesi, sano se suoraan äläkä keksi tekosyitä.
Haluatko suudella häntä hyvästiksi? Tee se. Suuteleminen on tunneperäistä toimintaa ja luvan kysyminen vie pois sen hohdon. Naiset eivät pidä siitä.

Ole iloinen naisen menestyksestä

Itsevarma mies ei tunne itseään uhatuksi, mikäli nainen menestyy häntä paremmin. Sen sijaan hän on iloinen sen johdosta.

Taloudellisesti hyvin pärjäävät naiset etsivät miestä, jotka ovat rakastavia ja lämpimiä. Menestyvät naiset valitsevat tarkemmin miehensä, sillä heillä on varaa valikoida ja priorisoida.

rakkaus

Lähde: Voice

Kommentoi

Yksi vastaus artikkeliin “Miten nainen vietellään?”

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account