Muutaman kuukauden Tinderin maailmassa satoja profiileja selailleena olen hämmästynyt miten yliolkaisesti monet keski-ikäsetkin naiset ovat tehneet profiilinsa. Hyvin monen profiilin kuvat ovat aika huonoja, osa suorastaan surkeita. Naisten profiileissa ei ole törkeitä kuvia (kuten kuulemma miesten profiileissa voi olla), mutta silti on tullut vastaan niin eriskummallisia kuvia, että ovat herättäneet kysymyksen, mitä ihmettä se nainen on ajatellut ja kuvitellut sillä täällä löytävänsä?  Toki siellä on myös fiksusti ja pilke silmäkulmassa kirjoitettuja profiileja, joissa on erinomaiset kuvat. Ne profiilit ovat todennäköisesti saaneet runsaasti tykkäyksiä.

 

Siten hieman naisten keskimäärisiin profiileihin kypsähtäneenä rohkenen laittaa pari vihjettä miehen näkökulmasta Tinderin ja miksei soveltaen muidenkin deittisivustojen maailmaan. Nämä vinkit olen tarkoittanut niille keski-ikäisille naisille, jotka ovat etsimässä pidempiaikaista kumppania (yhden yön juttua tai salasuhdetta hakevat ovat oma kokonaan oma juttunsa – niitäkin naisia siellä on):

1.   Laita kunnon kuvat itsestäsi – älä vain kissoistasi tai kukistasi

 • Laita kuva(t) itsestäsi. Älä korvaa sitä(niitä) kuvilla kissastasi, koirastasi, hevosestasi, lampaastasi tai norsusta taikka mistään muustakaan (eläintarhan)eläimestä. Älä myöskään laita ainoaksi kuvaksi maisemaa, kukkapuutarhaasi tai jotain sen kukkaa. Miehet ovat kiinnostuneet sinusta, eivät sinun lemmikistäsi tai lempikukastasi.
 • Älä laita suttuisia tai salaman häikäisemiä kuvia vessan tai eteisen peilistä. Unohda myös kaukaa otetut kuvat, joissa olet vain epämääräinen hahmo.
 • Paljasta kasvot –  älä piiloudu kuvissasi kukkapuskan, hevosen, koiran, kissan, auton tai minkään muunkaan esteen taakse. Osakasvokuvat eivät kerro riittävästi sinusta – miksi sinun pitää piilotella kasvojasi, jos aidosti haet jotka kuta, joka kiinnostuisi sinusta? Piiloutuminen kertoo epävarmuudestasi.
 • Älä suotta laita kuviin muodikkaita koriste kehyksiä tai kissan korvia. Äläkä ainakaan toista samaa kasvokuvaasi viidellä eri kehyksillä tai korvilla!  Täysin teinitouhua! Yäk!! Jätä ne tyttäresi tai muiden nuorempien naisten hupailuksi.
 • Jos sinulla ei ole hyviä kuvia itsestäsi, niin pyydä vaikka ystävääsi niitä ottamaan. Älä ainakaan turvaudu vessan peiliin.  Harkitse pyytäisitkö jotain harjaantunutta kuvaajaa tai jopa ammattilaista ottamaan kuvia sinusta – etenkin ammattikuvaajan kuvat antavat paremman ja silti aidon kuvan sinusta.
 • VOIT laittaa kuvia (kasvo ja/tai vartalokuvien ohella) itsestäsi matkoilla tai harrastustesi parissa – ne kertovat kiinnostuksen kohteistasi.

Kuvat sinusta itsestäsi ovat joka tapauksessa MUST! Jos et koe voivasi niitä laittaa, niin harkitse kannattaako sinun ylipäätään mennä Tinder- tai muullekaan deittisivustolle ollenkaan.

2. Kerro itsestäsi faktat – älä kirjoita tyhjää löpinää

 • Älä höpötä tyhjää, kuten että ”pidät hyvästä ruoasta ja kesän lämmöstä”. Kaikki näistä pitävät!
 • Kerro itsestäsi olennaista fakta tiedot:
  • Pituus – väitän, että ainakin 95% naisille tärkeää, että potentiaalinen kumppani on heitä pidempi (hieman normia lyhyempänä olen tämän havainnut).
  • Onko sinulla lapsia ja suurinpiirtein minkä ikäisiä vai ovatko jo lentäneet pois kotoa. Kerro myös, jos sinulla on jo lapsen lapsia.
  • Sana tai pari muutoin elämäntilanteestasi.
 • Hyvä on myös kertoa, mitkä ovat sinun tärkeimmät harrastuksesi tai kiinnostuksen kohteesi (elleivät ilmene kuvista). Tämä herättää kiinnostuksen niissä miehissä, joilla on samat kiinnostuksen kohteet. Voit muutamalla sanalla kuvata luonnettasikin, jos haluat.
 • Omaperäinen ja napakka profiiliteksti antaa sinusta kuvat älykkäänä ja fiksuna naisena.

Jos laitat kunnon kuvat itsestäsi ja kerrot itsestäsi olennaiset tiedot, niin se auttaa kohdentamaan hakua. Sinulle tulee vähemmän turhia tykkäyksiä ja matcheja ei-kiinnostavilta miehiltä. Saat enemmän aitoja tykkäyksiä, joista valita kiinnostava match.

Vielä yks juttu: Jos tulee match, niin odota nyt ainakin 24 h yhteydenottoa ja vastausta. Ei kaikilla ole aina heti tilaisuus vastata/ottaa yhteyttä. Jos ei mitään kuulu muutamaan päivään, niin poista sitten match.

Lycka till!

Juhani

 

Kommentoi

Yksi vastaus artikkeliin “Pari Tinder -vinkkiä naisille”

Vastaa

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?