Jo pelkkä otsikko aiheuttaa tunnereaktioita. ”Mikä heitukka, kuka tommosta kehtaa sanoa ääneen? Minä ainakin tulen omillani toimeen, minä en mitään rikkaita miehiä tartte! Ihme pyrkyri toikin muija. Mä ainakin arvostan sisäistä kauneutta, ihan sama mitä joku tienaa.” Toki myös mielleyhtymät jostain maksullisesta toiminnasta ovat aika yleisiä. Osittain nämä negatiiviset mielikuvat ja ajatukset johtuvat varmaan elokuvista saaduista käsityksistä joissa rikkaiden miesten kanssa on silikonirintaisia bimboja rahan takia.

Mutta entä jos ihan tavallinen peruspirkko tykkää hyvin toimeentulevista ja menestyneistä miehistä? Jos vaikka sattuu kiinnostamaan, innostamaan ja ehkä kiihottamaankin se tosiasia, että hyvin tienaava mies on usein älykäs, ahkera ja siisti? Sosiaalisesti taitava, ehkäpä naisten kanssa kokeneempi kuin toiset? Ei toki välttämättä mutta monesti näinkin. Se itsevarmuus, puku päällä, koko se paketti on aivan hrrrrr…

Entäs kallis auto? Miksi on hieno asia tykätä -97 vuoden duunaripenan volkkarista mutta ei saa tykätä uuden uutuuttaan kiiltävästä Mersusta? Tai miksi on hieno asia jos penalla on vuokrayksiö mutta siitä ei saisi haaveilla, että miehellä on iso, oma asunto? Miksi se huonontaa naista jos nainen myöntää tykkäävänsä tuosta kaikesta edellä luetellusta?

Entä se muu ihanuus mikä liittyy hyvin toimeentulevaan mieheen? Kuka meistä ei oikeasti haluaisi miestä joka maksaa ruoat kun syödään ulkona, karauttaa hakemaan sinut treffeille kalliilla autolla, vie sinut viikonlopuksi vähän tuulettumaan Pariisiin?

Miksi nainen joka tykkää varakkaammista miehistä etsisi elättäjää? Eiköhän se nainen ole siihenkin asti pärjännyt ilman? Toki varmasti on naisia jotka etsivät elättäjää mutta eivät kaikki. Jotkut voivat vaan rehellisesti tykätä varakkaampaan mieheen liittyvästä kokonaisuudesta. Ehkäpä myös tykätä ajatuksesta, että olisi ”housewife” varakkaammalle miehelle ilman, että ajattelee elättämistä.

Läheskään aina varakas mies ei kulje puku päällä tai aja hienolla autolla. Ja joskus puku päällä työtään tekevät ja hienolla autolla ajavat eivät ole varakkaita. Mutta ei se mitään. Molemmissa on silti omat positiiviset puolensa. Toinen on silti varakas ja hänet voi laittaa ostamaan paremmat vaatteet ja toisella kuitenkin on työ jossa käytetään pukua (superhot) ja hieno auto (toinen superhot). Win-win.

Se, että tykkää ja kiinnostuu hyvin toimeentulevista ja korkeammissa asemissa olevista miehistä ei tarkoita, etteikö sitä omaa rakasta voisi löytää ihan mistä vaan. Mutta minkä sille voi jos ei syty pätkääkään miehestä jonka mielestä naiselle ei viitsi tarjota kahvikupillista Teboililla? Tai miehestä jolla ei viikko tilipäivästä ole enää penniäkään rahaa.

Antaa yhden tykätä tyttärestä ja toisen äidistä ja kaikkien kukkien kukkia 🙂

Kommentoi

Vastaa

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?