Jokainen pitkään sinkkuna ollut kysyy itseltään todennäköisesti kysymyksen: ”Löydänkö koskaan ketään?”

Mitä pitempään on ollut sinkkuna, sitä useammin tuota kysymystä itseltään kysyy. Siitä päästäänkin tärkeämpään kysymykseen, eli jos meillä ei ole ollut parisuhdetta pitkään aikaan, niin menetämmekö kyvyn sellaiseen? Alla on listattuna seitsemän mahdollista syytä siihen miksi ”krooniset” sinkut eivät oikein tunnu pääsevän eroon sinkkuudestaan.

romanssiSitä ennen kuitenkin tälläinen iloinen asia kuin eurosinkut. Yhteisen tekemisen/tapahtumien myötä moni on päässyt eroon sinkkuudestaan. Erityisesti järkkärien keskuudessa on pariutuminen ollut suurta. Kun olet tapahtuman järkkärinä, niin sinua on helppo lähestyä kysymyksin ym. kautta ja näin mös järkkärinä tutustuu helpommin useampiin ihmisiin.

Pitkäaikaisen sinkkuuden mahdollisia syitä:

Kun olet ollut sinkkuna vuosia, niin todennäköisesti sinusta on tullu vähän itsekäs. Sinkuilla on vähemmän emootionallisia velvollisuuksia ja he voivat tehdä melkein mitä huvittaa. Jatkuva laatuaika itsesi kanssa saattaa saada sinut kuvittelemaan itsesi olevan kaiken keskipiste.

On aika todennäköistä, että pitkä sinkkuus johtuu siitä, että on liian valikoiva. Valikoivuus tiettyyn pisteeseen asti on hyvä, koska se osoittaa sinun arvostavan itseäsi etkä tyydy kehen vain. Ihmiset, jotka ovat olleet sinkkuina pitkään ovat vähemmän ja vähemmän riippuvaisia suhteesta ja täten tulevat hyvin valikoiviksi. Valitettavasti täydellisiä suhteita ei ole.

Jos olet ollut sinkkuna pitään, niin sinua voi pelottaa sitoutuminen. Saatat juosta karkuun heti ensimmäisen ei-toivomasi ominaisuuden ilmennyttyä. Luovutat  sen sijaan, että työstäisit asiaa ja omaa suhtautumistasi.

On mahdollista, että kun olet ollut pitkään sinkkuna, niin et enää ole täysin avoin suhteen mahdollisuudelle. Voit tiedostamattomalla tasolla olla parisuhteen tavoittamattomissa. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä vaikeammin päästät ketään lähellesi. Tämä voi johtaa jopa läheisyyden pelkoon sitoutumispelon lisäksi. Läheisyys vaatii harjoitusta.

Tämä on yleistä pitkään sinkkuna olleissa: he ovat unohtaneet millaista on olla ”me”. Sinkut ovat tottuneet tekemään omia juttujaan. Sinkkuna voi tehdä juttuja oman aikataulunsa mukaan. Parisuhde vaatii kommunikoinnin opettelua ja sitä, että otat toisen henkilön huomioon.

Pitkään sinkkuna ollut voi ajan myötä menettää kyvyn välittää toisista ihmisistä. Et voi löytää todellista onnea ennen kun välität myös muista ihmisistä kuin itsestäsi. Elämä ei pyöri vain itsesi ympärillä ja parisuhteessa oppii siihen, että myös muiden elämä on syytä huomioida sekä välittää muistakin kuin itsestään.

skeletal-601213_1280

Kun pitkään sinkkuna ollut on vihdoin parisuhteessa, niin työ on vasta alussa. Se ei päättynyt siihen, että parisuhde löytyi. Sinkkuna ollessasi sinun ei tarvinut huomioida miten käytöksesi kotonasi vaikuttaa toiseen henkilöön.Nyt sinun tarvitsee. Tästä saattaa tulla muutamia kolhuja parisuhteeseen, koska se kuinka käyttäydyit sinkkuna eroaa siitä miten voit käyttäytyä parisuhteessa.

 

 

Tule mukaan eurosinkkujen tapahtumiin viettämään mukavaa aikaa muiden sinkkujen parissa. Kukapa tietää? Voit joskus jossain tapahtumassa jopa tavata ”sen tarpeeksi oikean”.

Parisuhdetta sinulle ei voi eurosinkut taata, mutta kivoja hetkiä kylläkin.

Lähde: mode.com

 

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account