Tee mitä haluat! 11 syytä, miksi sinkkuus voittaa parisuhteen

Sinkkunaisia pidetään usein epätoivoisina miehenmetsästäjinä, mutta totuus voi olla aivan toinen. Lue 11 syytä sille, miksi sinkkunaisen elämä on oikeastaan aika mukavaa.

Se nyt vain on niin coolia olla sinkku.

Huolimatta siitä, mitä yleensä ajatellaan, sinkkuus on usein valinta. Sinkku saattaa nähdä kadulla riitelevän parin ja ajatella, että ”onneksi tuossa en ole minä”.

– Nauran hiljaa itsekseni, koska tiedän, että pariskunnan loppupäivä menee riitojen käsittelyssä ja kyynelissä ja ainoa asia, mistä minä huolehdin on se, mitä syön lounaaksi, kirjoittaa Ashley Fern Elite Daily -sivustolla.

Lue Fernin näkemys syistä, miksi sinkkuelämä on onnellisinta elämää:

1. Ei stressiä eli *es
Stressin määrä suhteessa ollessa on sellaista, mitä monikaan ei jaksa käsitellä.

– En välitä, vaikka sinulla olisi paras parisuhde, mitä voi olla, olet silti stressaantuneempi kuin sinkut, Fern sanoo, ja korostaa, ettei hänellä ainakaan ole aikaa pelien pelaamiseen ja toisesta huolehtimiseen.

Vapaasti sinkkuna2. Voit tehdä ihan mitä haluat
Halutko lähteä ulos, juoda itsesi humalaan ja nauttia kaksi palaa pizzaa? Haluatko löhötä koko päivän sängyssä ja ahmia pikaruokaa elokuvia katsellen? Haluatko mennä konserttiin ihan yksin kuuntelemaan juuri sitä musiikkia, mistä pidät?

Sinkkuna olo antaa vapauden tehdä juuri niitä asioita, mistä itse pitää ilman, että tarvitsisi huolehtia jonkun toisen mielipiteestä.

3. Puhelimesi akku kestää joko tuntikausia tai sinun ei tarvitse huolehtia sen lataamisesta
– En usko, että puhelimessani on ollut 100 prosenttia akkua viime suhteeni päättymisen jälkeen. Miksi? Koska minun ei tarvitse huolehtia siitä, että ilmoittaisin itsestäni jollekin, Fern kirjoittaa.

Jos itselläsi on vastuullisempi näkökanta puhelimesi kanssa, ja pidät sitä jatkuvasti täyteen ladattuna, akku kestää joka tapauksessa tuntikausia, koska et kuluta sitä jutellessasi jatkuvasti ehdonalaisvalvojasi – hups, siis poikaystäväsi – kanssa.

4. Voit olla juuri niin itsekäs kuin haluat
Jos on jotain, mitä et halua tehdä, sinun ei tarvitse! Voit sanoa ei, eikä sen vuoksi tarvitse tuntea syyllisyyttä.

5. Voit käyttää kaiken aikasi itseesi
Kun olet parisuhteessa, et voi keskittyä täysin itseesi, sillä joku toinen on jatkuvasti läsnä. Sinkkuna sinulla on mahdollisuus keskittyä itseesi ja tehdä juuri sellaisia muutoksia elämääsi kuin haluat – omilla ehdoillasi ja omalla tavallasi.

6. Ajatuksesi eivät hämärry jonkun toisen mielipiteiden vuoksi
On vaikea pitää pää kylmänä, jos joku toinen tyrkyttää sinulle mielipiteitään. Kun olet sinkku, sinun ei päätöksiä tehdessäsi tarvitse huolehtia siitä, mitä muut ajattelevat.

7. Aikataulusi on omasi
Unet, työ, kuntosali, päivällinen – toista päivittäin. Vai haluatko sittenkin lähteä lomalle ensi viikolla? Tee se. Etkö halua mennä kissanristiäisiin – ikinä? Älä mene. Aikataulusi on omasi.

8. Ei velvollisuuksia
Yleinen teema sinkkuuden ympärillä on se, että saat tehdä ihan mitä haluat, ihan milloin haluat. Kuka järkevä ihminen kieltäytyisi sellaisesta mahdollisuudesta?

Sinkuille9. Voit saada samat hyödyt ilman sitoumuksia
Haluatko parisuhteen hyödyt sitoutumatta kehenkään? Koska et seurustele kenenkään kanssa vakavasti, maailma on leikkikenttäsi. Mene siis niin monille treffeille kuin haluat pelkäämättä, että loukkaisit jotakuta.

10. Paras ystäväsi on ainoa kumppani, jonka tarvitset
Suurimman osan asioista, joita tekisit poikaystävän kanssa, voit tehdä parhaan ystäväsi kanssa: voit käydä elokuvissa, syömässä tai kävelyllä ja puhua ajatuksistasi. Lopputuloksena on vähemmän stressiä ja riitelyä kuin parisuhteessa.

11. Vapaus
Sinun ei tarvitse ilmoitella kellekään, mihin olet menossa, eikä kukaan kuulustele sinua siitä, missä olit.

 

Lähde: mtv

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account