Haluat löytää elämänkumppanin ja kaikki deittipalvelut Tinderiä myöten on jo kaluttu?

Voisiko somea hyödyntää jotenkin?

Vastaus: kyllä voi.

Toki olet somessa muunakin kuin sinkkuna, mutta pienin konstein voit nostaa näkyvyyttäsi sinkkuna ja saada klikkauksia profiiliisi ja sitä myötä yhteydenottoja.

Mitä siis tehdä?

Tykkää ja jaa sinkkusivujen sisältöä. Esim. eurosinkut fb-sivu tai joku muu vastaava kertoo jostakin sinkkuuteen liittyvästä tai tapahtumasta. Kommentoi aihetta tai jaa sisältö. Julkisten fb-sivujen artikkelin tykkäys saattaa näkyä hetken sivusyötteessä (seinällä), mutta häviää nopeasti omien kavereiden näkyvistä. Sinun on uskallettava laittaa itseäsi likoon edes vähän.
Lisää vielä #hashtag tai pari, jolloin saat lisää näkyvyyttä. Joku voi sinkkuuteen liittyvällä hashtagilla etsiä jotain. Silloin voit tulla huomatuksi.

Esim. eräässä isossa ostoksiin liittyvässä ryhmässä kerroin ostoksestani ja hieman kiertoilmauksin kerroin olevani sinkku. Pari mukavaa henkilöä otti yksityisviestillä yhteyttä. Tästä seurasi viestittely ja jonkin ajan kuluttua tuli kutsu treffeille.
Helppo kontaktoida kun pyytää vaikkapa lisätietoja tuotteesta / asiasta. Siitä se sitten lähtee.

Twitterissä sama. Mielellään uudelleentwiittaa ja laita hashtageja, jolloin näkyvyytesi twitterin nopeatempoisessa maailmassa voi näkyä vähän laajemmin.

Esim. Twitterissä jaettu eurosinkkujen tapahtuma: kukaan ei uudelleenjaettua tapahtumaa klikannut, mutta profiili kylläkin sai paljon klikkauksia. Näet nämä omasta Twitter analytiikasta. Kaksi on Twitterin kautta laittanut yksityisviestiä asian tiimoilta.

Oma itse

Omassa profiilissa olisi hyvä olla lähikuva itsestäsi. Jos sellaista ei ole, niin siihen kannattaa panostaa. Joku kaveri varmasti voi ottaa sinusta kivoja kuvia.

Tarkoitus ei ole tehdä some-profiileja pelkästään kumppanin hankintaan, vaan ihan omana itsenäsi voit pienin keinoin lisätä näkyvyyttäsi ja kiinnostavuuttasi.

Kiinnostavuuteen liittyy myös miten somessa kommunikoit. Oletko asiallinen, toisia kunnioittava, positiivinen? Negatiivinen kommunikointi tai toisten haukkuminen tuskin houkuttelee ketään, paitsi toista samanlaista. Siinä sitten vasta unelmapari. Harva uskaltaa ottaa yhteyttä kun on pelkona sen vuoksi tulla julkisesti nolatuksi.

Eli ole toisia henkilöitä ja heidän mielipiteitään ja erilaisuuttaan kunnioittava. Tällöin mahdollisesti herätät kiinnostusta muissa ja sinuun uskalletaan ottaa yhteyttä.

Ja kuten edellä mainittu: kumppanin etsitä on vain osa sinua. Tee profiilisi edelleenkin sellaiseksi kuin itse olet.
Jaa sisältöä, jolla tule huomatuksi. Ole ystävällinen. Se huomataan.

Treffeille?

Vaikka nyt ei ole treffiprofiileja, niin treffeillä tulee käytyä. Yhteydenotot tulevat yksityisesti somen kautta yhteisten mielenkiintojen perusteella yleensä jonkun ryhmän kautta. Ei vyöryä, vaan sopivasti. Laatu on korvannut määrän.

*******************************************

Haluatko kertoa oman sinkkukokemuksesi?

Lähetä se täältä. Voit kertoa myös treffikokemuksesi.

 

Tilaa ilmoitukset uusista blogipostauksista sähköpostiisi.

[wysija_form id=”10″]

 

Kommentoi

Vastaa

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?