Tapasin treffipalstalla mielenkiintoisen tyypin. Vaikutti mukavalta ja kuvakin miellytti silmää.

Sovimme treffit kauppakeskuksen infopistelle ja sinne sitten suuntasin perhosia mahassa.

Treffikumppani odotteli siellä verkkareissa: oli lähdössä siitä vielä suoraan salille. Istuimme alas infopisteen istuimille ja meidän lisäksi siinä oli muutamia laitapuolen kulkijoita.

Juttelimme aikamme ja sitten kummankin piti suunnata omiin arjen toimiin. Siinä hälinässä ja ympärillä pörräävien ihmisten vuoksi keskustelu ei ollut helpointa mahdollista.

Hän ehdotti, että tapaisimme uudelleen ja vastasin, että sopii.

Treffien jälkeen kuitenkin aloin miettimään. Hän ei ollut millään lailla panostanut treffeihin: ei vienyt eikä halunnut siirtyä kahvilaan. Kaikesta oikeastaan paistoi se, että hän on tarkka rahoistaan ja erityisen pihi. Verkkarit olisivat olleet ihan ok kun salille oli menossa, mutta yhdistettynä siihen, että penniäkään ei treffeillä käytetty, muuttui se siihen, että ei oltu panostettu yhtään. Tai ymmärretty panostaa edes vähän. Pelkkä paikalle tuleminen ei riitä.

Itse tulin kivoissa vaatteissa, tukka laitettuna ja sopivasti meikattuna. Olin valmiina siirtymään muuallekin kuin tuuliseen infopisteeseen, missä ravasi ihmisiä.

Hän laittoi myöhemmin viestiä jos nähtäisiin.  Luin viestit vielä uudelleen ihan eri silmällä. Hän ei ollut sopiva tyyppi minulle ja kerroin hänelle nätisti, että kiitos ei menemättä persoonaan. Käytin diipadaapaa siitä kuinka aikataulujen yhteensovittaminen voi olla liian haastavaa.

Treffipalstoilla voi nähdä toisen eri lailla kuin kohtaamalla ja lukea viestejä vaaleanpunaisten lasien läpi.

* ************

Jaa sinäkin treffi- tai sinkkukokemuksesi: https://eurosinkut.net/kerro-treffeistasi/

Kommentoi

Vastaa

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?