Vaellussinkut

Oletko huomannut, että on myös ryhmä Vaellussinkut?

Mitä Vaellussinkut tekee ja miten se poikkeaa Eurosinkuista?

Vaellussinkkujen jäsenet postailevat innokkaasti kuvia ja kertomuksia retkistään & matkoistaan. Saat nähdä toinen toistaan upeampia kuvia matkoilta niin kaukaa kuin läheltä.

Jonkin aikaa ryhmää seurattuani, heräsi miete, että haluaako ryhmäläiset ylipäätään tavata ketään? Ei Vaellussinkuissa seuraa pahemmin huhuilla tai tapahtumista kysellä kuten Eurosinkuissa.

Vaellussinkuissa  esitellään kuvia niistä omista reissuista suuremmalta osin. Reissuissa ollaan yksin tai toisen kanssa. Joitain tapahtumia on, mutta toiminnasta saa sellaisen kuvan, että se on suuremmaksi osaksi valokuvien esittelyä.

Silloin tällöin toki törmää iloiseen uutiseen, että jotkut ovat löytäneet toisensa.

Eurosinkut & Vaellussinkut havaintoja

Eurosinkut keskittyy enemmän tapahtumiin kuin Vaellussinkut.

Eurosinkkujen seinällä ei näy läheskään yhtä paljon upeita kuvia kuten Vaellussinkuilla.

Yksin vaeltamassa

Vaellussinkkujen tapahtumat ovat mielestäni enemmän niitä omia yksinäisiä tai kaverin-kanssa -reissuja. Toki Eurosinkuistakin löytyy pieni porukka, joka toimii vain omassa piirissään, ihan kuten Vaellussinkut. Genre tosin erilainen.

Eurosinkut toiminta on laajempaa kuin Vaellussinkkujen: *es:ssä on pientä ja on suurta. Vaellussinkuilla enemmän sitä pientä, suuremmalta osin tosi pientä. All by myself.

 

Mitä Eurosinkut voisi oppia Vaellussinkuilta?

Ryhmähenki Vaellussinkuissa on hyvää. Kuvista tykätään ja niitä kommentoidaan positiivisesti. Riita ja kina ei näy. Jos sitä havaitaan, niin se poistetaan eli sitä ei millään lailla ruokita. Eurosinkuissa oikeastaan annetaan kaikkien kukkien kukkia.

Vaellussinkuissa keskitytään tekemiseen, vaikkakin yksinäiseen.

Mutta koska Eurosinkut on laajempi, niin keskittyminenkin on laajempaa: myös keskusteluja laidasta laitaan käydään. Vaellussinkuissa se on enemmän tekemisen ympärille. Se miellyttää.

Miksi Vaellussinkut?

Miksi tarvitaan Vaellussinkut kun oli jo Eurosinkut?

Ehkäpä siksi, että Vaellussinkut ovat iältään keskimääräisesti nuorempia kuin Eurosinkut? Jotkut ovat kommentoineet käyneensä Eurosinkkujen tapahtumissa, mutta eivät kohdanneet ikäisiään kuten olivat toivoneet. Varmasti myös terveet elämäntavat herättävät yhteishenkeä. Tietyn kiinnostuskohteen ympärillä on helppo pitää yhtä.

VS / *es

Vaellussinkuista löytyy myös paljolti eurosinkkuja, jotka ovat aiheesta kiinnostuneita. Eurosinkut täydentää Vaellussinkkuja.

Aluksi liittyessäni Vaellussinkkuihin, olin ihastuksissani. Nyttemmin se on tasaantunut enkä enää jaksa pelkästään kuvia katsella. Omista reissustani jaan kuvia vain omalle piirille. Ei noinkin laajalle, yli 4.000 jäsenen, vieraalle porukalle. Toki olisi hienoa tutustua tähän porukkaan laajemmin, mutta olen saanut Vaellussinkuista käsityksen ulkoilevina introvertteina, lonely rider’eina.

Nykyään Vaellussinkut on mielestäni hyvä lisä Eurosinkuille. Kaneli pullan päällä.

Jos elämä ulkoilmassa pitkien lenkkien kerä kiinnostaa, niin kannattaa tutustua Vaellussinkut väkeen/ryhmään.

Muokkaus:
FB:n puolella joku kommentoi laskeneensa x määrän tapahtumia Vaellussinkuille. Kävin laskemassa myös ja pääsin puoleen siitä. Kun tapahtumakalenterista ottaa pois muiden ja Eurosinkkujen tekemät tapahtumat, niin määrä tippuu. Tässä artikkelissa tuon esille oman mielikuvani Vaellussinkuista ja VS:n seinäkirjoitusten perusteella minulle tulee enemmän kuva yksinäisistä mutta aktiivisista susista. Kuvat ovat oikein mukavia! Instagram Facebookin sisällä <3
Vaellussinkuista pidän kovastikin. Kuin myös Eurosinkuista.

eurosinkut tapahtumakalenteri

 

 

Kommentoi

Yksi vastaus artikkeliin “Vaellussinkut”

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

Forgot your details?