Uusi selvitys kertoo mitä miehet ja naiset odottavan potentiaalisen kumppanin lautasella olevan.

Saatatkin jo tietää, että ruokailutottumukset vaikuttavat deittailuun. Joko edistävästi tai estävästi.
Ollaan nyt rehellisiä. Kukaan ei välitä epäsiististä mässäilijästä, mutta myös ruokavaliollasi saattaa olla merkitystä vetovoimaisuudessasi. Are You Interested? (AYI) on selvittänyt asiaa.

AYI analysoi 180.000  käyttäjän aktiivusuutta, saaden 2.4 miljoonaa toimintoa (950.000 naisia ja 1.4 miljoonaa miestä). Aina kun käyttäjä katsoi jonkun profiilia, AYI tarkkaili mitä henkilö mahdollisesti tavoitteli käynnillään.

Selvitys paljasti että miehet 11% suuremmalla todennäköisyydellä etsivät kasvissyöjä naista kuin lihansyöjää. Vastaavasti naiset etsivät 13% suuremmalla todennäköisyydellä lihansyöjää kuin kasvisruokavaliolla elävää miestä.

Tietenkään sinun ei tarvitse vaihtaa ruokavaliotasi saadaksesi treffejä. On jo mielenkiintoista yksistään, että sinkut hakevat kumppania ruokavalion perusteella. AYI:n johtoryhmästä kommentoitiin, että vaikka ihmiset saattavat etsiä kumppania ruokavalion, pituuden, tulojen sekä muiden kriteerin kautta, niin he unohtavat nämä kun heihin itseensä otetaan ensimmäisenä yhteyttä. Miksi? Luultavasti se, että joku on sinusta jo  kiinnostunut, on merkittävämpi tekijä kuin ruokailut ym.  Joten ole avoin: sielunkumppanisi saattaa olla lihansyöjä tai kasvissyöjä.

Vetovoimaisuutesi varmistamiseksi mieti mitä kuvia itsestäsi deittipalstoille laitat. Ehkäpä miesten kannattaisi laittaa se piffikuva profiiliinsa ja saada 13% enemmän näkyvyyttä ja naisen kasvisruokaa saadakseen 11% näkyvyyttä.

Tai sitten voit olla ihan oma itsesi.

Monet etsivät tiedostamattaan jotain. Jos hyödynnät tätä tietoa, voit saada etulyöntiaseman. Sen jälkeen homma onkin kiinni persoonastasi kun olet saanut huomion kiinnitettyä.

Jutun lähde.

 

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account