10 tapaa varmistaa, että tapaatte vielä toisenkin kerran.

Ekat treffit ovat vaikeimmat.  Tapaat uuden ihmisen ja jännittää. Ehkä haluat tehdä vaikutuksen ja yrität liikaa.

Ohessa muutamia vinkkejä, joilla kutsu toisille treffeille todennäköisesti tulee.

 

Ole ajoissa

Saavu paikalle ajoissa. Älä jätä deittiäsi odotuttamaan kuvitellen markkina-arvosi olevan parempi kun annat itsestäsi kiireisen vaikutelman. Jos et saavu ajoissa, niin et osoita toiselle kunnioittavasi hänen aikaansa. Osoita olevasi luotettava jo ensimmäisillä treffeillä.

Osoita huomiotasi sanomalla jotain kohteliasta

Kerro, että toinen näyttää kivalle tai että sinusta on hienoa vihdoinkin tavata (juuri) hänet. Löydä treffikumppanistasi joku yksityiskohta, jota voit kehua (esim. pusero, kaulakoru, kello).

Tee treffisuunnitelma etukäteen

Suunnittele joku ohjelma, jota voitte treffeillä toteuttaa. Esimerkiksi jos tapaatte kahvilla, niin valokuvanäyttely lähellä tai kävely katsomaan jotain kivaa paikkaa. Näin teillä on jotain ohjelmaa treffien ajaksi. Tietenkin ohjelma voi muodostua jo itsestään, mutta varasuunnitelma on hyvä hätävara.

Juo kohtuudella

Jos tarvitset rohkaisuryypyn ennen treffejä, niin jätä se siihen yhteen. Varmuuden vuoksi varmista hengityksesi raikkaus ennen tapaamista, jotta et heti tuoksu alkoholille. Jos olet juonut liikaa treffeille saavuttaessa, niin tuskin teet vaikutusta. Juo kohtuudella myös treffien aikana. Voit tehdä ensivaikutelman vain kerran. Älä tee sitä olemalla juovuksissa tai tuoksumalla alkoholille.

Esitä kysymyksiä

Osoita olevasi kiinnostunut toisesta ja hänen elämästään. Helppoja kysymyksiä ovat esim. ”Onko sinulla sisaruksia?” ja ”Kuinka monta?”
Ole läsnä treffeilläsi ja kysy asioista, joista voisit toisen olevan kiinnostunut. Kuuntele mistä hän puhuu ja esitä lisäkysymyksiä. Jos jokin tietty hänen mainitsemansa aihe ei sinua kiinnosta, niin älä jatka sitä kysymyksillä. Kiinnostuksen on hyvä olla aitoa.

kesä sinkkuKuuntele

Treffit eivät ole kysy ja vastaa tapahtumia. Kun toinen puhuu, niin kuuntele ja osoita kehonkielelläsi ja eleilläsi olevan kiinnostunut. Pyri antamaan toiselle tila puhua keskeyttämättä. Tiedäthän itsekin miltä tuntuu kun toinen antaa sinun puhua ja osoittaa olevansa kiinnostunut siitä, mita sanottavaa sinulla on?

Naura

Huumori ja nauru yleensä toimivat aina. Kunhan et naura treffikumppanillesi vaan jollekin hänen kertomalleen hauskalle jutulle tai tilanteelle. Nauru nolaamatta ketään tekee sinusta vetovoimaisen.

Älä odota liikoja

Suukko ensimmäisten treffien päätteeksi ei sovi kaikille, joten älä odota liikaa. Anna treffien sujua omaa tahtiinsa ja ole avoin. Huomioi toinen ja ymmärrä, että hän voi haluta edetä eri tahtiin kuin sinä.

Riko rajoja

Ensimmäisten treffien ei tarvitse välttämättä olla istumista paikoillaan. Jos olet fyysisesti aktiivinen ihminen, niin voitte tavata harrastuksen parissa (esim. värikuulapeli), käydä kävelyllä tai vastaavaa. Kuka määrittelee miten ensimmäisten treffien kuuluu mennä? Te. Kunhan varmistat, että molemmille sopii.

deittailuOle rehellinen

Valehteleminen harvemmin toimii jos haluat edetä. Jos haluat vain yhden illan seuraa, niin ole rehellinen siinä. Jos toinen haluaa etsiä elämänkumppania ja toinen vain hetken huumaa, niin jompi kumpi pettyy tai jopa molemmat. Kerro rehellisesti mitä olet etsimässä. Vakka kantensa löytää. Jos ei heti mätsää, niin kohta kuitenkin. Miksi lähteä treffeille vain pettymään erilaisten odotuksien vuoksi?
Jos toinen kertoo lukemastaan kirjasta treffeillä etkä ole sitä lukenut, niin älä teeskentele, että tiedät siitä jotain vain yrittääksesi tehdä vaikutusta. Kerro rehellisesti, että et ole sitä lukenut.

Näillä pikku vinkeillä toivottavasti onnistuu.

Eurosinkut järjestää ohjelmaa sinkuille, jossa voit myös tavata mielenkiintoisia ihmisiä. Pikadeittejä järjestetään myös aika ajoin. Tilaa itsellesi RSS-syöte kun deittitapahtuma julkaistaan tästä ja saat heti tiedon. Liity myös sähköpostilistalle.

Oman seuranhakuilmoituksen voit tehdä täällä.

 

Lähteenä käytetty: Metro

 

 

Kommentoi

Yksi vastaus artikkeliin “Varmista itsellesi toiset treffit”

  1. Liika innokkuuskin voi olla toiselle jopa ahdistavaa.
    On kivaa kun treffikumppani lähettää treffien jälkeen tekstarin ja kertoo, että oli mukavaa. Toiset treffit olisi myös hyvä sopia jo erotessa tai sitten suht nopeasti.
    Toisen odotuttaminen kiinnostuksen herättämiseen ei sekän ole kivaa. Raja liian innokas ja taktikoija on vähän vaikeaselkoinen ja riippuu aina kahden ihmisen kemioista.
    Monesti toiselle soittaminen & tekstaaminen monta kertaa päivässä ei ehkä herätä kiinnostusta, vaan saa toisen tuntumaan epätoivoiselta. Voihan sitä suoraan sanoa, että on kiinnostunut toisesta ettei sitä tarvitse jatkuvin yhteydenotoin yrittää viestittää.

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account