Aikaisemmassa postauksessa käsiteltiin kiinnostuksen saavuttamista.

Tällä kertaa keskitytään otollisten olosuhteiden luomiseen.

Osa 2: Otollisten olosuhteiden luominen

Kokeile pelien pelaamista

Kun yrität saada miehen tietylle tuulelle, niin koita vaikkapa yhdessä pelaamista. Menkää pelaamaan tennistä, pelatkaa korteilla tai miksei videopeliäkin. Kisailu vaikuttaa testosteronin toimintaan niin miehellä kuin naisella, johtaen seksuaaliseen kiinnostukseen.

Käytä kranaattiomenaa

Kranaattiomenan on osoitettu buustaavan miehen sukupuoliviettiä muutamissa tutkimuksissa. Jos mielessäsi on miehen vietteleminen, niin tarjoile drinkki, jossa on kranaattiomenaa.  Mikäli hän ei ole kiinnostunut drinkistä, niin ihan pelkkä kranaattiomenamehukin käy.

Vaihda hiustyyliä

Jos tarkoituksenasi on luoda olosuhteet romantiikalle tai seksille, niin mieti uutta hiustyyliä. Miehet eivät välttämättä huomaa heti, että olet vaihtanut tyyliäsi, mutta huomaavat kyllä sinun olevan huolitellumpi. Tämä voi olla puoleensavetävää.

Kuten asustuksenkin valinnassa, kokeile sellaista, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi. Älä tee sitä pelkästään miellyttääksesi miestä. Vaikka mies voi sanoa pitävänsä pitkistä hiuksista enemmän, niin jos sinä itse tunnet olosi paremmaksi lyhyessä tukassa, niin tämä välittyy myös hänelle.

Juttele hius-stailistin kanssa mikä tyyli ja väri sopisi sinulle parhaiten.

Jakakaa fantasioitanne

Puhukaa toisillenne seksuaalisista fantasioistanne. Niiden ei välttämättä tarvitse olla sellaisia, joita toteutetaan. Tällaisten salaisten halujen jakaminen edistää teidän kummankin sukupuoliviettiä.

Jakakaa elokuvien tai tv-ohjelmien kohtauksia, jotka toimivat teille. Voitte myös katsella joitain näitä ohjelmia yhdessä päästäksenne tunnelmaan.

Yksi hauska leikki on ”En ole koskaan”. Tässä leikissä te molemmat vuorollanne kerrotte jotain seksiin liittyväa, jota ette ole koskaan tehnyt, mutta joka kiinnostaa. Tämä voi osoittautua hauskaksi jutuksi ennen fyysistä kontaktia.

rantapusu

Nämä käännetyt kirjoitukset viettelystä eivät välttämättä edusta eurosinkkuja eikä kääntäjiä mitenkään. Lukijaa muistutetaan siitä, että nämä ovat käännetty amerikkaiselta sivustolta eivätkä sellaisenaan välttämättä toimi Suomessa. Tämä siis voi toimia tai olla toimimatta. Savolaiseen tyyliin vastuu siirretään lukijalle. Tällainen artikkeli kuitenkin voi olla hyödyllinen niille, jotka ovat tottuneet kerran viikossa pimeässä peiton alla sekä käyttäneet iskulausetta ”Meille vai teille tai seinää vasten?” Nämä edustavat ”sitä vähemmän karskia” tyyliä, joka voi olla jopa romanttista. Tai sitten ei.

Osa 3 on Fyysinen kontakti – Gettin physical, jota ei enää käännetä (ellei sitä erikseen useamman taholta pyydetä). Sen voi lukea enganniksi täältä ja rullaamalla sivua alaspäin.

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account