Joukkio eurosinkkuja kävi mukavalla vuohikävelyllä. Matka kallioille/luolille oli n. 5km helppokulkuista hiekkatietä metsässä.

Matkan varrella oli yksi järvi, jonka luona kävimme juottamassa vuohia mennen tullen. Toki niitä juotettiin myös matkalla sopivin välein.

Vuohet Aavi 7v ja Aino 1v vetivät retkeä. Aavi jo vanhan konkarina kun viime vuodesta asti toiminut matkanjohtajana näillä kävelyillä. Aino taasen oli ensimmäistä kertaa ja kovasti piti retkestä. Varsinkin niistä luolaosuuksista kun sai hypellä kalliolla ja pelotella omistajaa menemällä jyrkkiä reunoja korkeiden pudotusten luona.

Aavilla utareet vähän olivat paisuneet ja siinä jo menomatkalla vähän tyhjenneltiin lypsämällä. Pikku Aino sitten nautti tuotokset.

Rokokalliolla lypsettiin toisen kerran ja nyt kaikki porukasta halusivat rohkeina maistaa tuoretta vuohenmaitoa. Myös paikalla olevat maastopyöräilijät kokeilivat rohkeasti samaa makuelämästä. Ei taida ihan joka fillarireissulla tuolla vuohia vastaan.

Sitten lähdettiin luolille. Lasku sinne on vähän vaativampi kun on jyrkkä sekä siinä vähän liukuu, jos ei ota kiinni mistä saa. Hanskat kannattaa myös olla ko. koitoksessa. Vuohilta meni helposti. Ihmisiltä ei ihan yhtä.

Aavi ja Aino hyppelit kalliolta toiselle ja olivat innoissaan retken kohokohdasta. Kalliot ovat sitä ihan parhautta, jossa pääsee toteuttamaan itseään.

Videot on tallennettu livelähetyksistä, joten laatu ei ihan paras mahdollinen.

 

Luolien jälkeen lähdimmekin sitten heti kotimatkalle.

Kiva 10-12km lenkki hyvässä seurassa. Kiitos osallistujille. Olitte ihania.

Vuohet ovat alustavasti buukattuna eurosinkkujen juhannukseen vetämään ”vuohijoogaa”. Flaksijussi, olethan ilmoittautunut jo?

Kommentoi

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account