Eurosinkut tekivät vuohikävelyreissun lauantaina 28.4.

Tapasimme paikallisella tuvalla, jossa osa olikin jo munkkikahvit (tai vastaavat) ehtineet nauttia. Sitten siitä letkassa pari kilometriä ja autot parkkin reitin alkuun.

Hetken aikaa olivat vuohettaret Nuppu & Aavi hihnassa ja sitten ne päästettiin kirmaamaan vapaana. Matka kodalle oli n. 5 km.

Matkan varrella Nuppu alkoi osoittaa uupumisen merkkejä. Se puuskutti ylämäissä ja pidimme taukoa. Vähän jo alkoi huolestuttaa, että miksi se läähättää. Soitin kaverini tulemaan hakemaan sen pois. Jatkoimme vielä kodalle, jossa oli partiolaisia ja kamerat otettiin esille kun sinne paukahti kaksi vuohea.

Nautimme eväitä nuotion äärellä ja sitten suunnattiin luolille. Nuppu ja Aavi olivat vielä sen verran mukana, että näytettiin jyrkkä polku, mistä sinne pääsee. Sitten menin vuohien kanssa takaisin nuotiolle odottamaan soittoa Nupun noutamisesta. Sillä aikaa kun muut olivat luolilla, niin Nuppu pääsi autolla kotiin lepäämään.

Aavi jäi sitten edustamaan yksin lajiansa.

Ilma oli ollut mitä ihanin välillä: aurinko paistoi ja oli lämmintä. Siinä kun aloimme lähteä paluumatkalle, alkoi vähän satamaan. Sen verran vähän, ettei haitannut ketään. Ja sitten taas aurinko paistoi.

Paluumatkalla alkoi jo Aavikin uupumaan. Lopussa ei enää vastannut vuohijutteluun vaan oli hiljaa. Muutoin siihen asti oli aina jutellut takaisin. Reippasti kuitenkin kaikki pääsivät takaisin autoille.

SportsTracker näytti 10.15 km. Luolaosuus jäi siitä pois, mutta kun kävin viemässä vuohen autolle ja takaisin, niin varmaan melko yksi yhteen menee.

5 km / suunta ehti hyvin jutella mukavia porukan kanssa monista aiheista.

Kiitos kaikille mukavasta seurasta. Kotona Nuppu oli lepäämässä, mutta kun heinä kahisi, niin tuli syömään hyvällä ruokahalulla. Aaville maistui myös.

Ehkä toukokuussa uusi retki. Otetaan sitten kovasti höpötteleva Aino mukaan. Ei jutut lopu kesken.

Kuinka moni oppi puhumaan vuohea?

Aavi ja Nuppu

Kommentoi

Yksi vastaus artikkeliin “Vuohikävelyllä”

Vastaa

Pohditko jotain?

Lue usein kysyttyä.

Rekisteriseloste  |   Käyttöehdot & evästeet

©2018 eurosinkut - *es

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account