Tapahtuman ajankohta: 26.04.2006
Sijainti: Vantaa
Viimeksi päivitetty: 24.04.2006 klo 09:23
Ikäraja: Ei ikärajaa

Marita Taavitsainen Pavilla

Keskiviikkona 26.4.2006 menemme tanssimaan Paville (Honkanummentie 6, 01260 Vantaa). Illan esiintyjänä on Marita Taavitsainen & Orkesteri Koivu ja Aki Hietala. Sisäänpääsymaksu on 11 euroa (opiskelijat 8 euroa) ja narikka euron.

Helsingistä Paville pääsee parhaiten bussilla 730A/730P (29 min), joka lähtee klo 19.15 Rautatientorilta (laituri 10). Pavin lähelle pääsee myös busseilla 68 (Pakkala-Tikkurila-Kuusijärvi/Kuninkaanmäki), 87 (Mellunmäki-Leppäkorpi) ja 741 (Helsinki-Kuninkaanmäki). Katso lisätietoja osoitteesta http://www.ytv.fi/

Ajelen itse Paville Matinkylästä ja voin ottaa (suurinpiirtein) matkan (Matinkylä-Kehä II-Turun moottoritie-Kehä I-Lahden moottoritie-Vanha Lahden tie-Pavi) varrelta muutaman halukkaan mukaan kimppakyytiin. Jos olet kiinnostunut tulemaan kimppakyytiin lähetä minulle (osoitteeseen es-toni@luukku.com) yhteystietosi (etunimi, sähköpostiosoite ja kännykkänumero) ja kerro mistä päin olisit tulossa mukaan.

Tapaamme tuttuun tapaan Pavin kahvilassa vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana). Otan ES-logon mukaan ja Pavin kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, sen kun vain tulet rohkeasti paikalle.


Toni (es-toni@luukku.com)


Suunnitteilla olevia ES-tanssitapahtumia:
30.4.3006 Helsinki Pavi (Vantaa) Tanssikengät & Teuvo Oinas, Kupla & Katri Aapalahti
3.5.2006 Helsinki Pavi (Vantaa) Lumipallo & Saska Helmikallio
6.5.2006 Riutanharju (Riihimäki) Fernet & Tomi Markkola, Taivalkunta Beat
12.5.2006 Esakallio (Somero) Charlies, Omenapuu & Johanna Pakonen

Muita kesäksi alustavasti kaavailtuja tanssitapahtumia näet tanssikalenterista (huom! kaikista kalenterissa olevista tapahtumista ei tule es-tanssitapahtumaa! Seuraa sähköpostistasi/ES:n sivuilta/tanssikalenterista tapahtumien tilannetta):
http://www.activitycal.net/Tanssikalenteri


Linkkejä:
Pavi
Ajo-ohje Paville
Marita Taavitsainen

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet