Tapahtuman ajankohta: 09.07.2006
Sijainti: Helsinki/Hausjärvi
Viimeksi päivitetty: 04.07.2006 klo 02:42
Ikäraja: Ei ikärajaa

Taikakuu sekä Omega & Eija Kantola Kolmilammilla

Menemme taas sunnuntaina 9.7.2006 Kolmilammin lavalle. Aiempien kertojen perusteella Kolmilammen lavalla on poikkeuksellisen paljon nuoria tanssijoita ja lisäksi tanssijoiden taitotaso on myös jonkin verran normaalia korkeammalla... Illan esiintyjinä ovat Taikakuu sekä Omega & Eija Kantola. Sisäänpääsymaksu on 12 euroa. Kolmilammin lavalla ei ole narikkaa, mutta kahvion tytöille voi jättää tavaransa säilytykseen. Tanssit alkavat jo kuudelta ja loppuvat puoli yhdeltä. Naistenhaku on 21.30-22.30, jolloin naisten kannattaa rientää hakemaan ennen kuin miehet loppuvat tai ehtivät karkaamaan...


Menemme tanssimaan kimppakyydeillä, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) tarvitset kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Tapaamme lavan kahvilassa vähän kuuden jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, mutta silloin es-pöydässä ei ole välttämättä paikalla yhtään eurosinkkua, koska olemme tanssimassa...). Otan ES-logon mukaan ja kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Ilmoittaudu minulle alla olevaan osoitteeseen, niin laitan sinulle myös puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni (es-toni@luukku.com)

Muita kesäksi alustavasti kaavailtuja tanssitapahtumia näet tanssikalenterista (huom! kaikista kalenterissa olevista tapahtumista ei tule es-tanssitapahtumaa! Seuraa sähköpostistasi/ES:n sivuilta/tanssikalenterista tapahtumien tilannetta):
http://www.activitycal.net/Tanssikalenteri

Linkkejä:
Kolmilammin lava
Kolmilammin lava (vara)
Ajo-ohje Kolmilammin lavalle
Ajo-ohje Kolmilammin lavalle (vara)
Taikakuu
Eija Kantola

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet