Tapahtuman ajankohta: 12.08.2006
Sijainti: Helsinki/Riihimäki
Viimeksi päivitetty: 10.08.2006 klo 09:12
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kaija Pohjola ja Janne Tulkki Riutanharjun lavalla

Lauantaina 12.8.2006 menemme tanssimaan Riutanharjun lavalle (Riihimäelle). Illan esiintyjinä ovat Paratiisi & Kaija Pohjola sekä Tulinen Sydän & Janne Tulkki. Sisäänpääsymaksu on 14 euroa (kuvallisella opiskelijakortilla 2 euron alennus) ja narikka euron. Tanssit alkavat kahdeksalta ja loppuvat puoli kahdelta. Naisten haku on klo 21.00-21.30 ja 23.00-24.00, jolloin naisten kannattaa rientää heti hakemaan, jos haluaa päästä tanssimaan...

Riutanharjulle on bussikuljetus Helsingistä lauantaisin:
19.30 Hki asema (Mikonkadun tilausajo-laituri Aleksis Kiven patsaan ja
Fennian välissä)
19.35 Kiasma
19.45 Ruskeasuo
19.55 Keimolan portti
20.05 Nurmijärven ramppi
20.15 (Läyliäinen) Kytäjä/Hyvinkään ramppi

Paluukuljetus Riutanharjulta lähtee klo 01.15. Bussikuljetuksen hinta meno-paluu yhteensä 10 euroa. Tarkempia tietoja bussikuljetuksesta voi kysellä numerosta 050-5216842.


Menemme tanssimaan myös kimppakyydeillä, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) tarvitset kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Tapaamme lavan kahvilassa (tai hyvällä säällä mahdollisesti kahvilan vieressä olevalla terassilla) vähän kahdeksan jälkeen (iloiseen joukkoomme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana, mutta silloin es-pöydässä ei ole välttämättä paikalla yhtään eurosinkkua, koska olemme tanssimassa...). Otan ES-logon mukaan ja kahvilasta/terassilta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, ellet halua tulla mukaan kimppakyydillä. Voit kuitenkin ilmoittautua niin halutessasi ja lähetänkin kaikille ilmoittautuneille puhelinnumeroni, johon voi soittaa, jos vaikka es-tanssiporukan löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni (es-toni@luukku.com)

Muita kesäksi alustavasti kaavailtuja tanssitapahtumia näet tanssikalenterista (huom! kaikista kalenterissa olevista tapahtumista ei tule es-tanssitapahtumaa! Seuraa sähköpostistasi/ES:n sivuilta/tanssikalenterista tapahtumien tilannetta):
http://www.activitycal.net/Tanssikalenteri

Linkkejä:

Riutanharjun lava
Ajo-ohje Riutanharjun lavalle
Kaija Pohjola
Janne Tulkki

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet