Tapahtuman ajankohta: 22.01. - 24.01.2010
Sijainti: Kiikala
Lisätty: 27.10.2009 klo 22:28 (päivitetty 13.01.2010 klo 11:26)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kiikalan kulinaarinen mökkiviikonloppu 2.0 (TÄYNNÄ)

Kiikalan kulinaarinen mökkiviikonloppu 2.0 (22-24.1.2010)

*ES kulinaarinen kerma pakkaa jälleen kimpsut ja kattilat ja suuntaa kohti Kiikalaa 22-24.1.2010 (pe-su). Paikka on sama kuin edellisellä kerralla. Paikka on kohtalaisen vanha, mutta kodikkaan mukava. Kaiken kruunaa luonto ja pihassa oleva savusauna. Tällä reissulla hyvästellään joulun jälkeinen stressi ja kiire. Tipattomasta tammikuusta ei tällä reissulla nipoteta, mutta senkin ylläpitäminen onnistuu erittäin hyvin.
Kaikki kokkaajat tai muuten vain hyvän ruuanystävät ovat tervetulleita mukaan nauttimaan hyvästä ruuassa hyvässä seurassa. Kokkaustaito ei ole pakollinen, koska tällä reissulla on aina muitakin tehtäviä.

Hinta 50€ per napa
Hinta sisältää nukkumapaikan (monia pehmeitä vaihtoehtoja), savusaunomisen ja pyyhkeen, ruokapolitiikan (jos 15 lähtijää, niin myös alkoholittoman juomapolitiikan), vertaansa vailla olevan *ES seuran.

Mukaan mahtuu 15 nopeinta *ESläistä (kiintiö 50/50).

Mitä luvassa hyvän *ES seuran lisäksi?
Rentoa olemista ja ruuanlaittoa. Mahtava savusauna, josta saa ihana pehmeät löylyt. Lisäksi kipakampia löylyjä varten löytyy puulämmitteinen sauna mökin yhteydessä. Paljon tuleen tuijottelua, kun sulatellaan kaikkia niitä aterioita. Tällä kertaa lupaan, että vaahtokarkit eivät jää kotiin. Ohjelma muotoutuu sen mukaan millainen joukko saadaan kasaan.

Ilmoittautuminen
Osoitteeseen: sommartider84@hotmail.com
Tiedot:
- Nimi:
- GSM:
- Allergiat/Erikoisruokavaliot
- Tarvitsen kyydin/tarjoan kyytiä (mistä?)
Paluupostissa saat maksutiedot

Maksu tulee suorittaa 22.12.2009 mennessä. Tähän päivään mennessä on mahdollista peruuttaa lähtö ilman lisäkustannuksia. Tämän päivän jälkeen voi saada osallistumismaksunsa, jos saa tilalleen toisen lähtijän. HUOM! Järjestäjä ei ole velvoitettu hankkimaan uutta lähtijää.

Niille, jotka pohtivat olisiko tämä se mökkireissu, niin vastaus on ehdottomasti kyllä. Viimeisellä reissulla ikä haarukka oli muistaakseni 25-50 (ylärajasta en varma, koska en kysynyt) ja jokainen tuli toimeen toistensa kanssa erittäin hyvin. Jos vielä epäilet, niin kurkkaa paikan sivuilta: http://www.elamysellit.com/sivut/index.php

Talviterveisin
Hanne & *ES kulinaarinen jaos
0407506349

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet