Tapahtuman ajankohta: 05.05.2008
Sijainti: Helsinki
Viimeksi päivitetty: 02.05.2008 klo 18:28
Ikäraja: Ei ikärajaa

*es - Enologiaa Sinkuille - Italian tunnetuimmat 1. vaihtoehtoinen ilta, 2. vaihtoehto 13.5.2008

Ravintola Foxy Wine Housessa maanantaina 5.5.2008 järjestettävä *es-viinitasting-tilaisuuteen voi ilmoittautua NYT. Kannattaa ilmoittautua heti, sillä yli puolet paikoista meni jo paikan päällä, kun maistelussa oli Ranskan tunnetuimmat.

Siis maanantaina 5.5.2008 kello 18.00 - Italian tunnetuimmat

Jatkamme ”maateemalla”. Koska kunkin viiniä tuottavan maan tarjonta on niin hurjan laaja, että kokonaisvaltaiseen tastingiin saisimme uppoamaan ainakin kokonaisen viikon, olemme valinneet kustakin maasta niiden tunnetuimmat alueet ja viinit.

Vuorossa on Italia! Mukana on Toscana, Piemonte, Veneto ja Lombardia. Tastingissä käydään läpi kunkin maakunnan ominaisuuksia, viininviljelyä, rypäleitä ja tunnetuimpia viinejä. Mukana on 1 kuohuviini, 1 valkoviini ja 2 punaviiniä. Hinta sisältää viinimestarin ohjauksen, pienen luentomateriaalin sekä 4 erilaista viiniä.

Hinta 25 € / hlö

ILMOITTAUTUMINEN:

Peruutusruljanssin minimoimiseksi päätimme Piian kanssa, että *es:n viinitasting-tilaisuuksiin ravintola Foxy Wine Housessa ilmoittaudutaan yksi tasting-tilaisuus kerrallaan. Aikaisintaan seuraavaan tasting-tilaisuuteen voi ilmoittautua sitovasti jokaisen tastingin jälkeen Piia Luodolle joko suoraan paikan päällä Foxy Wine Housessa tai myöhemmin mieluiten sähköpostitse, piia.luoto@foxywinehouse.com tai foxy@foxywinehouse.com. Ravintola Foxy Wine Housen puhelinnumero on 09-644956.

17 ensimmäistä mahtuu varmasti mukaan viinitasting-tilaisuuteen ilmoittautumisjärjestyksessä, peruutusten varalta jonoon otetaan enemmänkin nimiä.

Mutta ei hätää, jos jäit paitsi 5.5. tilaisuutta, koska Foxy Wine House lupasi järjestää uusintatilaisuuden 13.5., kun ilmoittautuneita tulee yli kymmenen ko. illalle ja niin näyttäisi nyt olevan. Jos ilmoittaudutkin tuohon kolmannentoista päivän tilaisuuteen, niin kerro Piialle myös puhelinnumerosi, jotta hän voi ilmoittaa Sinulle, mikäli kymmentä ihmistä ei saada kasaan.
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet