Tapahtuman ajankohta: 15.05. - 18.05.2008
Sijainti: Helsinki/Hattula
Viimeksi päivitetty: 14.05.2008 klo 10:12
Ikäraja: Ei ikärajaa

Satulinnan tanssipäivät

Satulinnan tanssipäivät pidetään tänä vuonna 15-18.5.2008 Satulinnassa, joka sijaitsee Hattulan kunnassa vähän Hämeenlinnasta Tampereen suuntaan.

Olen osallistunut tälle Satulinnassa järjestettävälle tanssileirille pari kertaa aiemminkin ja leirillä on ollut aiemmin niin hauskaa, että lähden nytkin ilman muuta mukaan. Tarkoituksenani on olla leirillä alusta loppuun asti (ja kahlata myös leirin iltaohjelma läpi), mutta voit tietysti tulla mukaan vain haluamaasi leirin osaan. Kimppakyyti järjestyy kuitenkin varmimmin, jos ohjelmasi noudattelee omaani, mutta Hämeenlinnaan pääsee kyllä näppärästi junallakin eikä Hämeenlinnasta ole kuin vähän alle kymmenen kilometriä Satulinnaan.

Katso Satulinnan tanssipäivien ohjelma tästä

Ylläolevan linkin takaa näet myös tanssileirin iltaohjelman, johon on siis tarkoituksena osallistua joka päivä. Siirtyminen Satulinnan, majoituksen (Lepaan viini- ja puutarhatila) ja iltatanssipaikkojen välillä onnistuu kimppakyytien avulla (ainakin oma kimppakyytini on käytettävissä...).

Majoitumme Lepaan viini- ja puutarhatilalla (Lepaantie 129, 14610 Lepaa). Hinta on kahden hengen huoneissa 25 euroa/vrk/henkilö ja yhden hengen huoneissa 35 euroa/vrk/henkilö. Aamiainen on ostettava erikseen ja maksaa alk. 5 euroa. Varaa itsellesi huone soittamalla suoraan Lepaan viini- ja puutarhatilalle numeroon 0440-465 238 (tai 03-646 5283). Luonnollisestikin kaikki maksavat itse oman tanssikurssinsa, majoituksensa, iltamenonsa, matkakulunsa jne. paikan päällä.

Ilmoittaudu minulle mikäli haluat kimppakyytiä tai tarjoat sellaista, voit ilmoittautua myös vaikka et haluasi osallistua kimppakyyteihin, jolloin saat puhelinnumeroni ja voidaan sopia tarkemmin tapaamisesta, jos epäilet, että et muuten tunnista iloisia es-tanssijoita. Kerro ilmoittautuessasi etunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi sekä mille päiville (to, pe, la ja su) aiot osallistua. Jos haluat tai tarjoat kimppakyytiä, niin ilmoita myös mistä olet tulossa mukaan (kaupungin osan tarkkuudella).


Tervetuloa mukaan tanssileirille, jossa on siis erinomaiset tanssiopettajat (Jari ja Sari Aaltonen, Liisa Kontturi ja Maija Astikainen sekä junioreiden kursseilla Maikki Koivuniemi).


Toni

Linkkejä:
Satulinna
Satulinnan tanssipäivät
Lepaan viini- ja puutarhatilan majoitus

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet