Tapahtuman ajankohta: 11.06. - 14.06.2015
Sijainti: Viro
Lisätty: 25.04.2015 klo 11:17 (päivitetty 03.06.2015 klo 17:19)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kesämatka Hiidenmaalle

Alkukesän perinteinen Baltian matka suuntautuu tänä vuonna läntiseen Viroon, jossa ensisijaisina vierailukohteina ovat mielenkiintoiset saaret Vormsi ja Hiidenmaa. Mikäli saaret ovat sinulle entuudestaan tuntemattomia, niin tältä matkalta saat paljon: näet tärkeimmät kohteet suomeksi opastettuna. Bussissa istumista on vähän.

Vormsi on Viron neljänneksi suurin saari Hiidenmaan ja mantereen välillä, jota ovat historiallisesti asuttaneet vironruotsalaiset. Kierrämme saaren rengastietä kahdeksan kylän läpi, jonka varrella ovat mm. Pyhän Olavin kirkko 1300-luvulta, Saxbyn majakka vuodelta 1864 ja muutamat hienot kävelyreitit. Vormsi on kuulu kauniista luonnosta ja sen rauhasta, jossa on monenlaisia elinympäristöjä rantaniityistä, kaislikoista, alvareista metsiin. Hiidenmaa on Viron toiseksi suurin saari. Se syntyi jo 455 milj. vuotta sitten ja on yksi maailman vanhimpia saaria. Hiidenmaa tunnetaan ennen kaikkea majakoista ja upeasta luonnosta, joissa on paljon nähtävää.

Ajankohta: 11.-14.6.2015
Matkan hinta: 295 euroa
Hinta sisältää tilausajobussikuljetukset (3 päivää), laivamatkat (Hki-Tal-Hki, Roh-Svi-Roh, Roh-Hel-Roh), yöpymiset 2hh (1hh lisähinta) 1 x
hotellissa Tallinnassa ja 2 x kylpylässä Haapsalussa, kolme aamiaista, kaksi ruokailua, bussin lauttaukset, kylpylän vapaan käytön ja hytin matkatavaroille. Hinta ei sisällä muita ruokailuja, ruokailujen alkoholijuomia ja mahdollisia lisäpalveluja ja museoiden pääsylippuja. Lisämaksusta paluun buffet laivalla (oheistapahtuma).

Suurin osa lähtee 11.6. päivälaivalla, jolloin on kivasti aikaa viettää Tallinnassa iltaa. Osa joutuu päivän olemaan töissä, ja tulevat iltalaivalla. Ilmoita samalla kumpaan lähtöön haluat paikan.

Ilmoittautuminen tapahtuu tm:ssä eli www.tahtoomukaan.net.

Tervetuloa leppoisalle kesäretkelle, jossa ei ole kiirettä. Naatiskellaan alkukesästä!

Terveisin

Mikko.S.P.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet