Tapahtuman ajankohta: 06.07.2014
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 02.07.2014 klo 16:36 (päivitetty 05.07.2014 klo 14:37)
Ikäraja: Yli 18-vuotiaille

*enemmän SUPpailua ja rannalla nautiskelua Munkkiniemessä su 6.7. klo 13 ->

SUPpailiat ovat 14-16 retkeilemässä ja palaavat Torpanrannalle tämä jälkeen.

----------------------------------------------------------------------------------------
Vihdoin aurinkoa ja lämpöä taas luvassa ja sehän on sopiva sää SUPpailuun!
Tämä ei ole ohjattu SUP tapahtuma mutta halukkaat lähteävät yhdessä SUP retkeilemään.

Kesäkuussa järjestetyllä alkeiskurssilla olleilla on 1h ilmainen SUP-laudan vuokraus. Jos et ole sitä vielä käyttänyt niin nyt on siihen tilaisuus, muutoin näet vuokraushinnat www.twentyknots.fi sivuilta, (1h 20€, 2h 30€ jne).

Tapaamme siis Munkkiniemen rannalla klo 13 alkaen joka sijaitsee Cafe Torpanrannan vieressä (Munkkiniemenranta 2). SUPpailemaan lähdemme noin klo 14 – 15 aikoihin viereiseltä twentyknots pisteestä (Hilton Helsinki Kalastajatorpan ranta). SUP aika varmistuu kun tiedämme kuinka monta on tulossa ja saamme laudat varattua. Jos haluat että varaamme SUP laudan sinulle niin ilmoittaudu sähköpostiin m.inkilainen@ovi.com lauantaina 5.7. klo 14 mennessä. Maksu tapahtuu paikan päällä. Myös 1h ilmainen SUP lauta vaatii varauksen joten ilmoittauduthan silloin spostiin.

Ota omat eväät mukaan rannalle, vieressä on myös Cafe Torpanranta (www.torpanranta.fi) josta voi ostaa naposteltavaa ja jäätelökioski. Jos et halua tulla SUPpailemaan, voit tulla muuten vain viettämään aurinkoista päivää rannalla iloisessa seurassa. Ei tarvitse ilmoittautua mutta toki voi, samainen sähköposti. Löydät meidät rannalta klo 13 jälkeen, välillä käymme SUPpailemassa 1-2 tuntia ja muu aika ollaan rannalla. Tunnistat meidät vaikka isosta vaaleanpunaisesta pyyhkestä ja tietty *es tunnisteesta. Jos ilmoittaudut spostiin saat myös puhelinnumeron jos eksyt.

Mukaan tarvitset: Aurinkoisen mielen, pyyhkeen, juomapullon, uikkarit, SUPpailuun vaatteet sään mukaisesti (huom. aurinkorasva ja myös kastuminen on mahdollista joten otathan vaihtovaatteet mukaan), eväät tai rahaa jos haluat syödä/juoda.

Tarjolla on myös autokyytiä Itä-Helsingistä.

Tervetuloa mukaan!

Natalia ja Maria


Muistin virkistykseksi, mitä on SUP?
Hawaijlta alunperin lähtöisin oleva suppaus eli SUP melonta (Stand Up Paddle) on erittäin hauska ja helposti omaksuttava liikuntamuoto vesillä, jossa liikutaan seisaaltaan meloen surffilautaa muistuttavan laudan päällä. Voit retkeillä, joogata, kuntoilla, surffata aalloilla ja nauttia veden äärellä liikkumisesta erilaisissa vesistöissä. Suppailu on lisäksi erittäin tehokas kokovartalotreeni! Silti kaikille sopiva ja peruskunnolla pärjää.


Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet