Tapahtuman ajankohta: 16.02. - 18.02.2007
Sijainti: Helsinki/Turku
Viimeksi päivitetty: 11.02.2007 klo 13:11
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssileiri Turun Linnasmäessä 16-17.2.2007

Turun Linnasmäessä (Lustokatu 7) on nyt tulevana viikonloppuna (16-17.2.2007) tanssikoulu Jari Aaltosen tanssileiri. Tanssileiri on jatkotasoinen ja sillä opettaa Kati Koivisto. Tämän tanssikoulun jatkotasolla on usein harjoiteltu kohtuullisen haastavia kuvioita & muita asioita, joten tanssileirille kannattaa tulla mikäli opetettavien tanssilajien perusteet ovat jo kunnossa ja haluat kokeilla jotain uutta. Perjantain kurssien aiheena ovat tango ja fusku. Lauantain aiheina ovat rumba ja cha cha sekä musiikin tulkinta.

Sissipassi, jolla voi osallistua koko tanssileirille maksaa 47 euroa (sisältää n. 10h tanssin opetusta). Katso yksittäisten kurssien hinnat ja muita lisätietoja tanssileiristä osoitteesta:
http://www.tanssiaalto.com/turku2.php


Lähdemme Turkuun pääkaupunkiseudulta (Myös Turun es-tanssijat ovat luonnollisesti tervetulleita mukaan!) kimppakyydeillä, joten jos

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) haluat kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi


Osallistumme tanssileirille jo perjantaina ja yövymme Auran keitaassa, joka on aika lähellä Auran nuortentaloa, jossa pidettäviin tansseihin tämän kertainen tanssiturneemme huipentuu. Lauantainakin osallistumme tanssileirille ja sen jälkeen menemme vielä siis Auran Nuortentalon tansseihin (Aurassa on perinteisesti ollut mukana paljon nuorempiakin tanssijoita). Auran Nuortentalolla esiintyy Annika Eklund&Casino ja Markku Aro&Diesel. Nuortentalon tanssien jälkeen yövymme vielä toisen yön Auran keitaassa ja lähdemme takaisin sunnuntaina. Varasin meille huoneita Auran keitaasta (alustavasti 5 hengelle). Kaikki maksavat itse omat kulunsa (tanssileiriltä valitsemansa kurssit tai koko leirin, yöpymiset, sisäänpääsymaksun tansseihin, osuutensa matkoista yms.).

1h huone maksaa 45 euroa/yö
2h huone maksaa 59 euroa/yö eli siis 29,50 euroa henkilö/yö

Auran Keitaan hinnat sisältävät aamiaisen.

Kerro ilmoittautuessasi etunimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja myös tarjoatko / tarvitsetko kimppakyytiä sekä haluatko yöpyä mieluummin kahden vai yhden hengen huoneessa tai jos et tarvitse majoitusta (jos vaikka satut tulemaan mukaan Turusta).


Toni

Linkkejä:
Tanssileirin sivut
Auran Keidas
Auran Nuortentalon tanssit
Annika Eklund
Markku Aro

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet