Tapahtuman ajankohta: 09.03.2007
Sijainti: Turku
Viimeksi päivitetty: 02.03.2007 klo 03:52
Ikäraja: Ei ikärajaa

Pokerihenkinen illanvietto

Tällä kertaa pääsemmekin aitoon kasinotunnelmaan, koska pelaamme Texas Hold'em no-limit pokeria oikein vihreän veran äärellä. Irish Night Pub on nimittäin luvannut lainata pokeripöytäänsä käyttöömme!

Kyseessä on siis se irlantilaisbaari, joka sijaitsee Börs Night Clubin ja Oscarin Olohuoneen välissä (ei siis ShamRockCafe). Sisään pääsee suorimmin Börsin puiston perältä.

Aloitamme kello 18.00, ja turnaus kestää enintään 20.30 asti. Jakajana toimii TV:stä tuttu Teppo. Pelaaminen on ilmaista, mutta voittaja saa palkinnoksi korttipakan.

Ilmoittautuminen ei ole tarpeen. Pokeripöytään mahtuu 10 pelaajaa. Jos halukkaita on enemmän, pelipaikat arvotaan. Turnauksesta putoavat voivat liittyä ulkopuolelle jääneiden seuraan pelaamaan muita paikalta löytyviä pelejä, joita ovat Uno, Pelikortit, Sanastava, Trivial Pursuit 20v, Trivial Pursuit Disney, Alfapet, Afrikan tähti, Muuttuva labyrintti ja Monopoly.

Pelien jälkeen ilta jatkuu luontevasti saman katon alla. Vältämme räntäsateessa jonottamisen ja sisäänpääsymaksut, kun syömme, juomme ja biletämme Börsin tiloissa pilkkuun asti.

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet