Tapahtuman ajankohta: 01.07. - 10.07.2010
Sijainti: Hki/ Turku
Lisätty: 01.07.2010 klo 10:17
Ikäraja: Ei ikärajaa

Lähde mukaan avustajaksi elokuvaan!


Eurosinkkuja lähestyttiin seuraavalla mielenkiintoisella ilmoituksella:

--------------

Bronson Club Oy on tuottanut mm. elokuvat "Reindeerspotting" ja "Sauna". Tällä hetkellä tuotannossa oleva "Elokuu" on nuoren ohjaajalupauksen, Oskari Sipolan esikoispitkä näytelmäelokuva, joka on elämänmakuinen ja raikkaan kesäinen roadmovie.

Etsimme nyt kaikenikäisiä ja –näköisiä avustajia 21.7 - 27.8 2010 kuvattavaan elokuvaan. Kuvaamme pääosin PÄÄKAUPUNKISEUDULLA, mutta myös TURUN läheltä kannattaa ilmoittautua mukaan. Avustajat pääsevät tietysti etuoikeutetusti kulissien taakse seuraamaan elokuvantekoa, mutta avustajana oleminen antaa myös kokemusta kameran edessä työskentelystä. Avustaja on yleensä kuvassa taustalla mm. matkustajana metrossa, ohikulkijana kadulla, juhlijana yökerhossa yms. Aitouden tuntua kuviin on vaikea luoda ilman avustajia, joten siksi avustajien osuus on kokonaisuuden kannalta erittäin tärkeä. Avustajaksi hakeutuvat saattavat päästä myös pieniin rooleihin!

Yleensä avustaminen kestää muutaman tunnin kuvattavan kohtauksen pituudesta riippuen. Palkaksi avustamisesta saa elokuvalipun. Aikaisempaa kokemusta eitarvitse olla. Lisätietoja ja ilmoittautuminen sähköpostitse 2. apulaisohjaajalle osoitteeseen: siitonen.joel@gmail.com

Laita viestiin seuraavat tiedot: Nimi, syntymävuosi, asuinkunta ja puhelinnumero sekä mahdolliset avustaja- ja näyttelijäkokemukset, aikataulutiedot (estot ja loma-ajat yms.) ajalta 21.7 - 27.8. HUOM! Liitä mukaan myös valokuva itsestäsi! Käsittelemme kaikki viestit luottamuksellisesti, eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille tahoille.

TERVETULOA MUKAAN TEKEMÄÄN ELOKUVAA!
www.bronsonclub.com
Bronson Club Oy
Hämeentie 11
00530 Helsinki
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet