Tapahtuman ajankohta: 06.11.2010
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 26.09.2010 klo 13:24 (päivitetty 04.11.2010 klo 13:28)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Kuolleitten julkkisten bongaus

Lähde katsomaa Kekkosta, Spede Pasasta, Alvar Aaltoa, Mika Waltaria tai vaikka Åke Lindmania, eli bongaamaan kuolleita julkkiksia.

Kävelemme tunnelmavalaistuksessa Pyhäinpäivän iltana la 6.11 klo 17 alkaen Hietaniemen hautausmaalla mm. taiteilijakukkulalla. Tavataan Hietanimenkadulla linjan 55A(K) Krematorio –nimisellä pysäkillä (päättäriä edeltävä pysäkki). Otan *es-lapun mukaan, jotta sinun on helpompi tunnistaa tämä elli.

Tule nauttimaan valomerestä illan hämärässä. Tapahtumassa ei ole uskonnollista viritystä, sen sijaan nautimme yhdestä Helsingin merkittävästä nähtävyydestä. Taskulamppu ja lämmin vaatetus voi tulla tarpeeseen. Lauantaiksi on luvattu kaunista, jokseenkin kylmää säätä. Voit myös ottaa mukaan hautakynttilän ja sytyttää sen haluamallesi haudalle matkan varrella. Itse käyn morjenstamassa lempikirjailijaani. Haudat löytyvät kätevästi karttojen avulla.

Noin tunnin lenkin jälkeen jatketaan Perhoon maistelemaan ravintolakoulun omia panimotuotteita. Perhossa on myös mahdollisuus syödä. Siitä sitten Bruuveriin jatkamaan lauantai-iltaa ja tapaamaan muita essiläisiä.


MITÄ: Kuolleitten julkkisten bongaus = kävely tunnelmavalaistuksessa hautausmaalla
MILLOIN: lauantaina 6.11 klo 17

MISSÄ: Tapaaminen Hietaniemenkadulla Krematorion bussipysäkillä (keskustasta päin tullessa), pääset perille busseilla 55A ja 55AK.
Hietaniemen alueen kartat löydät täältä:
www.helsinginseurakuntayhtyma.fi/?Deptid=3914

ILMOITTAUTUMINEN: ei ole, mahdolliset viimehetken päivitykset tulevat *es-tapahtumakalenteriin.

Jos pelkäät eksyväsi, pyydä puhelinnumeroani sähköpostilla.

syystunnelmaterveisin
-Leena

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet