Tapahtuman ajankohta: 30.08.2012
Sijainti: Helsinki, Taidehalli
Lisätty: 25.06.2012 klo 23:55 (päivitetty 26.06.2012 klo 15:44)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Taiteen rusettiluistelu saattaa sinkut yhteen Taidehallissa

Ars Longa - Vita Brevis

Taidehalli ja Humanistinen ammattikorkeakoulu järjestävät sinkuille Taiteen rusettiluistelun 30.8 klo 18.

Tule mukaan Tomás Saracenon näyttelyyn taidesuunnistukselle, tekemään pimeässä valotaideteoksia ja nauttimaan Suomen parhaimpiin kuuluvan baristan valmistamaa kahvia. Taiteen rusettiluisteluun ei toivota ainoastaan taiteen, vaan myös tieteen ystäviä, sillä Saracenon näyttelyssä nähdään valtavia kokeilevia installaatioita, joita voi lähestyä monesta näkökulmasta.

Nykyään sinkut kohtaavat toisiaan useimmiten baarissa tai löytävät toisensa sattumalta. Ei ole väliä kuka olet ja mitä teet, vaan kaikki toivotetaan tervetulleiksi jakamaan kokemuksiaan ja tapaamaan uusia tuttavuuksia Taidehalliin. Taidesuunnistuksessa saa tykätä tai olla tykkäämättä näyttelyn taideteoksista, kunhan kertoo ajatuksensa muillekin. Valotaidetyöpajassa ei etsitä seuraavaa huipputaiteilijaa, vaan ryhmien toivotaan luovan jotakin jännittävää hyvässä yhteishengessä.

Kansainvälisen taidemaailman tämän hetken kuuma nimi Tomás Saraceno kutoo verkoksi teknologiasta, avaruustutkimuksesta ja yhteiskuntateorioista saamansa vaikutteet. 14 Billions (Working Title) on 17-kertaisesti suurennettu, köysistä solmittu mustan lesken verkko, joka koostuu 23.000 solmusta. Saracenon teokset liittyvät ihmisen unelmiin paremmasta yhteiskunnasta ja elinympäristöstä. Mutta Saracenon teokset eivät ole vain utopiaa, ne ovat konkreettisia rakenteita, joissa voi kulkea ja kokea.

Lippuja voi ostaa 15 euron hintaan elokuusta alkaen Taidehallin lipunmyynnistä. Kahvitarjoilun vuoksi osallistujien toivotaan ilmoittautuvan etukäteen sähköpostitse osoitteessa projekti(a)taidehalli.fi. Ilmoittautuminen onnistuu myös lippujen oston yhteydessä. Opiskelijat voivat ostaa lippuja tilaisuuteen 12 euron hinnalla. Illasta pääsee nauttimaan myös kaveriporukalla: kolme kahden hinnalla sisään!

Lisää infoa: www.taidehalli.fi
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet