Tapahtuman ajankohta: 01.11. - 30.12.2012
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 27.10.2012 klo 14:58
Ikäraja: Ei ikärajaa

Apua parisuhdepohdintoihin

Elämäni parisuhde

Missä viipyy kumppanini? Vai olenko ylipäätään valmis kohtaamaan ketään? Elämässä on monenlaista, kohtaamisia, eroja, yksinäisyyttä ja toiveita. Nyt ovat myös hyvät neuvot hollilla.

Aloitamme nykytilanteen kartoituksella ja jatkotapaamisten sisällöt muovautuvat yksilöllisesti vastaamaan sinun tarpeita tavoitteena parisuhde-edellytysten parantaminen. Esiin nousevia teemoja käsitellään terapeuttisella otteella ja ratkaisua tilanteeseen haetaan yhdessä. Sovellan työskentelyssäni narratiivista lähestymistapaa ja luovia menetelmiä.

Viiden tapaamiskerran kokonaisuus on tarpeeksi laaja, jotta päästään selvittämään nykytilanteen taustalla vaikuttavat tekijät, luomaan objektiivinen kuva nykytilanteesta, tekemään henkilökohtainen suunnitelma oman parisuhde-elämän parantamiseksi ja laittamaan tämä suunnitelma käytäntöön.

Viime keväänä teimme miesten kanssa vastaavan projektin ja palaute oli kannustavaa. Monet kokivat saaneensa apua suhtautumiseen tilanteeseen, helpotusta ahdistukseen, apua omien vahvuuksien tunnistamiseen, laajemman perspektiivin koko tilanteeseen ja ylipäätään taitoja ja rohkeutta parisuhde-asioiden kohtaamiseen.

Nyt Eurosinkuille suunnattu kokonaisuus sisältää viisi 60 minuutin henkilökohtaista tapaamista seksuaalineuvojan kanssa es*hintaan 185€ (norm. 65€/h).

Tapaamisajat sovitaan 2-3kk:n ajanjaksolle.
Tapaamiset ovat Sexpon tiloissa Malminkatu 22 E, 2.kerros.

Syysterveisin
Anu Kinnunen
Auktorisoitu seksuaalineuvoja
0400799181
anu.kinnunnen@haluttomuus.fi

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet