Tapahtuman ajankohta: 20.12.2013
Sijainti: Turku
Lisätty: 15.11.2013 klo 22:31 (päivitetty 15.11.2013 klo 22:37)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Var*eslainen Tonttusauna

TONTTUSAUNA

Uskossaan heikot jo ehtivät kuvittelemaan ettei Var*es järjestä tänä vuonna pikkujouluja ollenkaan, mutta kuinkas sitten kävikään! Sen verran vahvasti vedettiin Gracella heti tammikuussa ja Princessillä juhannuksena, ettei tänä vuonna tarvitsekaan enää laivalle mennä. Siksipä meillä onkin Tonttusauna!

Mennään Orikedon Saunalle ( http://sauna-turku.fi/ ) perjantaina 20.12. Pelipaikalle voi saapua klo 18:30 eteenpäin. 03:00 saakka tila on vain ja ainoastaan meidän hallussa. Kaiken tämän ajan voimme käyttää hyödyllisesti saunomalla, lojumalla paljussa ja laulamalla karaokea. Tanssiakin saa eikä pelaamistakaan ole missään kielletty.
Villeimpien huhujen mukaan siellä saattaa olla jopa seuraleikkejä!

Illan hinta on 40€ / nuppi.
Se pitää sisällään saunan ja paljun vapaan käytön, yllä mainitut aktiviteetit, laatuseuran ja ruuan.

Jokseenkin lennokkaasta aikataulusta johtuen ruokapolitiikka on vielä hieman avoin. Tähän mennessä paras tarjous pitää sisällään:

* lämmin pata- / laatikkoruoka
* vihersalaatti
* pastasalaatti
* leipä
* levitteet leivälle
* jälkkäri

Pakkaa kotona kassiin omat saunavermeet ja omat juotavat. Noin 5 € arvoinen pikkujoululahja kannattaa myös hankkia, jos vaikka Joulupukkikin ehtisi paikalle.

* Kireästä aikataulusta johtuen otan vastaan vain ja ainoastaan sitovia ilmoittautumisia. Palttiarallaa 25 nopeinta tonttuilijaa mahtuu mukaan.
* Ilmoittaudu daadidaa@gmail.com osoitteeseen ja saat vastapallona maksuohjeet.
* Maksa osuutesi välittömästi, koska vain tilillä näkyvä suoritus merkitsee varattua paikkaa!
* Esteen sattuessa voit itse myydä paikkasi eteenpäin, mutta järjestäjä ei ole velvollinen rahoja palauttamaan.

Kuinka hienoa olisikaan, jos kaiken jouluhässäkän keskellä saisi pitää vapaaillan ja ajatella ihan vaan omaa jaksamistaan. Rauhoittua hyvässä seurassa ja kerätä voimia pyhiä varten.. Eiku hei, se on nyt mahdollista!

-Pirkko-
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet