Tapahtuman ajankohta: 27.08.2010
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 12.08.2010 klo 08:30 (päivitetty 12.08.2010 klo 08:42)
Ikäraja: Ei ikärajaa

Lyhytelokuvia Taiteiden yössä - teemana rakkaus

Lyhytelokuvista kiinnostuneet ja muutenkin Taiteiden yöhön uskaltautuvat: tässä kaksi eri tapaamisaikaa ja tapahtumaa, joihin voi osallistua yhdessä es-porukan kanssa: ensimmäinen tapaaminen klo 18.45 Tuomiokirkon Unioninkadun puoleisien ovien vasemmalla puolen. Cantores Minores esiintyy Tuomiokirkossa klo 19.

http://www.helsinginjuhlaviikot.fi/fi/taiteiden-yo/ohjelma/1031

Seuraava tapaaminen klo 20.00 Kaisaniemen metroaseman liepeillä Varsapuiston kupeessa olevalla snagarilla; Metsätalon kulmalla. Siitä jatketaan Liisankatua pitkin kävellen Tervasaareen. Ohessa Metsätalon & snagarin kuva:

http://www.korttelit.fi/rakennus.php/id/212

Kaisaniemen metroasemalta noin 100m, taloa vastapäätä on ratikoiden 3,6, ja 9 sekä kaikkien Pohjois-Helsingistä tulevien bussien pysäkki.

Täältä taas lisätietoa leffoista:

http://elokuvakontakti.fi/site/?lan=1&page_id=156

Elokuvaesitys on vasta klo 22, eli välillä ehtii joko käydä yhdellä tai tutustua Krunikan muuhun Taiteiden yön tarjontaan. Toisaalta istumapaikan varatakseen Amfiteatterilla olisi hyvä olla ajoissa... Elokuvien keskeisenä teemana on rakkaus.

Tervetuloa! Paikalla ovat ne, ketkä paikalla ovat. Ei ennakkoilmoittautumista, ei osallistumispakkoa tai muita rajoitteita. HUOM: elokuvat esitettään ulkona eli pitkähihainen mukaan/ naukkumatti povariin.
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet