Tapahtuman ajankohta: 11.04. - 12.04.2009
Sijainti: Vihti
Viimeksi päivitetty: 04.04.2009 klo 17:48
Ikäraja: Ei ikärajaa

Jämäpåsk!

Tämä on ehdotus Sinulle, joka et vielä ole päättänyt pääsiäismenoistasi eikä huvita lähteä kauas stadista, eikä kutsua ole kuulunut kenenkään påskipippaloihin.. Voi meitä onnellisia! :)

Meinataan käväistä pienellä *es-porukalla Vihdissä mökillä saunomassa ja viettämässä iltaa pääsiäisenä la-su. Matkaa sinne on Espoosta/Vantaalta 45-50km ja ajallisesti kestää 30-45min riippuen mistäpäin pääkaupunkiseutua tulee. Kesärajoituksetkin tulevat voimaan ensi viikolla. Kyytejä varmasti löytyy, ainakin itse kuljen autolla.

Makuupussi tai lakanat mukaan, pussilaisille tyynyliina ellet nuku ilman tyynyä. Makuualusta saattaa olla tarpeen, jos meitä tulee useampia. 2 hengen ilma-alustoilla on tähän asti nukkunut 1 kerrallaan eli silloin unipaikkoja löytyy 5:lle. Tiivistettäessä siis pari lisää.

Ruokatarjoilua ei ole vielä mietitty; voidaan suunnitella yhdessä tai tuoda kukin erikseen vaikka maksalaatikon ja makkarapaketin. Omat juomat.

Mökissä on sähköt ja sisävessa. Pieni suihkukin löytyy. Saunasta päässee vielä pulahtamaan ihanan virkistävään avantoon. Melkein kaikki kävivät viimeksi, kynnys madaltuu kummasti hyvässä seurassa! =)

Laita *es-yksityisviestiä Muiskulle tai sähköpostia, ne tavoittaa parhaiten.




Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet