Tapahtuman ajankohta: 28.11.2010
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 09.11.2010 klo 00:45
Ikäraja: Ei ikärajaa

Teatteria: Eros ja Psykhe

Eros ja Psykhe

Iloinen Amor tähtäämässä rakkaudennuoliaan? Melkein, mutta oikeammin Eeva-Liisa Mannerin näytelmä Eros ja Psykhe, joka kuoriutuu kuin sipuli. Elävällä musiikilla tunnelmoidussa väkevässä tarinassa rakkaus on musta aukko, josta putoaa tuonpuoleiseen.

Ikuisuusteema rakkaus elää näytelmässä rinnan kuoleman kanssa. "Rakkaus kirjoitti taloni seinät tunteellisella sulalla; kynässä oli verta", toteaa Psykhe. Rakkaus Erokseen tekee niin kipeää, että siihen voi auttaa vain Morfeus, kuoleman veli. Nämä myyttiset henkilöhahmot voit tunnistaa myös jossakin lähibaarissa elämän sävelmiä kertaillen.

Ohjaus on Anne-Maria Vesalaisen teatteri-ilmaisun ohjaaja (AMK) -tutkinnon taiteellinen lopputyö.

Kenelle?
Kulttuurin nälkäisille runosieluille, jotka eivät kaihda toimintaa ja mukaansa tempaavaa musiikkia. Eeva-Liisa Mannerin kieli on soljuvaa kuin vesi.

Milloin?
su 28.11. klo 15.00 Bonuksena hetki ohjaajan kanssa esityksen jälkeen. Voit kysyä teatteriin liittyvästä prosessista, työtehtävistä ja luovasta prosessista.

Liput 8,5 € / 5 €

Miten pääsen mukaan?

Lisää tietoa ja lipunvaraus kätevästi www.erosjapsykhe.net tai erosjapsykhe@gmail.com. Laita viestiin (tai viestikenttään) tunnukseksi ES 2010

TULE PAIKALLE LUNASTAMAAN LIPPUSI klo 14.20-14.45 välisenä aikana. Esitys alkaa klo 15.00. Kesto noin 2 tuntia. Esityssalissa ei ole numeroita.

Esityspaikka: Metropolia-teatterin Sali 201, Hämeentie 161, 00560 Helsinki
www.metropolia.fiLisätietoja:

Osallistujan ohjeet