Tapahtuman ajankohta: 13.05.2005
Sijainti: Vantaa
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssit Pavilla

Hei!

Viime sunnuntaina opimme tanssikurssilla foksia. Suurimman osan musiikista voi tanssia hyvin foksina, joten nyt kannattaa lähteä harjoittelemaan ennen kuin opittu ehtii unohtumaan. Menemmekin perjantaina 13.5.2005 klo 20.00 tanssimaan Paville (Honkanummentie 6, 01260 Vantaa) "Iskelmätansseihin".

Musiikista illan aikana vastaa Maarit Peltoniemi & Federal sekä Eki Jantunen & Mutkattomat. Sisäänpääsymaksu on 12 euroa (opiskelijat ja varusmiehet 8 euroa) ja narikka euron.

Helsingistä Paville pääsee parhaiten bussilla 730P (23 min), joka lähtee klo 19.15 Rautatientorilta (laituri 10). Pavin lähelle pääsee myös busseilla 68 (Pakkala-Kuninkaanmäki 51 min), 87 (Mellunmäki-Leppäkorpi 22min) ja 741 (Helsinki-Kuninkaanmäki 48 min). Katso lisätietoja osoitteesta http://www.ytv.fi/

Ajelen itse Paville Matinkylästä ja voin ottaa (suurinpiirtein) matkan varrelta (voin ajaa kehä I/II/III:sta sen mukaan mistä kyytiintulijoita on) muutaman halukkaan mukaan. Jos olet kiinnostunut tulemaan kimppakyytiini lähetä minulle (osoitteeseen es-toni@luukku.com) yhteystietosi (etunimi, sähköpostiosoite ja kännykkänumero) ja kerro mistä päin olisit tulossa mukaan.

Tapaamme Pavin kahvilassa kahdeksan jälkeen. Otan ES-logon mukaan, joten kahvilasta kannattaa etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, sen kun vain tulet rohkeasti paikalle. Tanssikurssien oheistapahtumat ovat kaikille avoimia, joten mukaan voi mainiosti tulla, vaikka ei olisikaan tanssikurssilla.


Toni (es-toni@luukku.com)


Post scriptum: Kalenterista kannattaa varata jo nyt myös 18.5.2005 (Pavi) ja 21.5.2005 (Mäntsälä) suunnitteilla olevia es-tanssitapahtumia varten.

Linkkejä:
Pavi
Ajo-ohje Paville
Maarit Peltoniemi
Eki Jantunen

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet