Tapahtuman ajankohta: 18.05.2005
Sijainti: Vantaa
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssit & argentiinalaisen tangon opetusta Pavilla

Keskiviikkona 18.5.2005 menemme Paville (Honkanummentie 6, 01260 Vantaa). Jorma Tulonen opettaa tuolloin Pavilla klo 19.00-19.50 argentiinalaista tangoa (opetus sisältyy sisäänpääsymaksuun).

Illan esiintyjinä ovat Reijo Taipale, Juha Mäkinen & Taifun. Sisäänpääsymaksu on 11 euroa (opiskelijat ja varusmiehet 8 euroa) ja narikka euron. Pavilla on tuolloin myös Helena Piiroinen myymässä tanssikenkiä.

Helsingistä Paville pääsee parhaiten bussilla 730P (23 min), joka lähtee klo 19.15 Rautatientorilta (laituri 10). Pavin lähelle pääsee myös busseilla 68 (Pakkala-Kuninkaanmäki 50 min), 87 (Mellunmäki-Leppäkorpi 22 min) ja 741 (Helsinki-Kuninkaanmäki 41 min). Huom! Bussilla 730P ei valitettavasti ehdi argentiinalaisen tangon opetukseen, joten kannattaa tulla bussilla 730 (29 min) tai 733 (29 min) lähelle Pavia ja kävellä loppumatka (500 m). Katso lisätietoja osoitteesta http://www.ytv.fi/

Ajelen itse Paville Matinkylästä ja voin ottaa (suurinpiirtein) matkan varrelta (voin ajaa kehä I/II/III:sta sen mukaan mistä kyytiintulijoita on) muutaman halukkaan mukaan. Jos olet kiinnostunut tulemaan kyytiini lähetä minulle (osoitteeseen es-toni@luukku.com) yhteystietosi (etunimi, sähköpostiosoite ja kännykkänumero) ja kerro mistä päin olisit tulossa mukaan.

Tapaamme Pavilla vähän ennen argentiinalaisen tanssin opetuksen alkamista, eli vähän ennen seitsemää (iloiseen joukkoommme voi toki liittyä myöhemminkin illan aikana). Otan ES-logon mukaan ja Pavin kahvilasta kannattaakin etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, sen kun vain tulet rohkeasti paikalle. Tanssikurssien oheistapahtumat ovat kaikille avoimia, joten mukaan voi mainiosti tulla, vaikka ei olisikaan tanssikurssilla.


Toni (es-toni@luukku.com)


Vinkki: Lauantaina 21.5.2005 menemme Mäntsälän Suurlavalle.


Linkkejä:
Pavi
Ajo-ohje Paville
Reijo Taipale

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet