Tapahtuman ajankohta: 09.09.2005
Sijainti: Somero
Viimeksi päivitetty: 06.09.2005 klo 10:40
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssit Esakalliolla perjantaina

ES-tanssikurssi alkoi viime sunnuntaina mukavasti ja mukana olikin paljon uusia tanssijoita. Mukaan oli saatu suurella mainostuksella ja ensimmäisellä ilmaisella kokeilukerralla houkuteltua myös ihan kivasti miehiä, joiden toivotaan jatkavan kurssia, jotta naisille riittäisi tanssipareja jatkossakin. Tanssikurssille halutaan vieläkin lisää miehiä, koska sille olisi kyllä tulossa lisää halukkaita naisia...

Perjantaina 9.9.2005 menemme tanssimaan Esakallion lavalle (Somero). Illan esiintyjinä ovat Anita Hirvonen & La Strada ja Mika Peltoniemi & Turhat Jätkät. Sisäänpääsymaksu on 12 euroa (opiskelijat 10 euroa). Narikka on vartioimaton, joten arvotavarat kannattaa jättää kotiin tai kimppakyytiautoon. Tanssit alkavat yhdeksältä ja lava sulkeutuu puoli kahdelta. Naisten haku on 23.00-24.00. Esakallion ravintolassa on myös karaoke. Ensimmäisellä tanssikurssin kerralla opeteltua cha cha chaata ei yleensä tule tanssilavoilla kovinkaan montaa kappaletta illan aikana, mutta lavalle kannattaa tulla myös kertaamaan jo aiemmin opittuja tansseja.

Menemme tanssimaan kimppakyydeillä, eli jos:

1) olet lähdössä omalla autolla, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä ja montako kyytiisi mahtuu
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

2) tarvitset kimppakyydin, ilmoita minulle:
- mistä olet lähdössä
- etunimesi
- sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi

Tapaamme kahviossa vähän yhdeksän jälkeen. Otan ES-logon mukaan, joten kahviosta kannattaa etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja. Lähetän ilmoittautuneille myös puhelinnumeroni, johon voi soittaa esim. mikäli es-tanssijoiden löytäminen tuottaa ongelmia.


Toni (es-toni@luukku.com)


Vinkki:
Sunnuntaina 25.9.2005 ES-tanssijoiden lattarikurssin seuraava kerta

Linkkejä:
Esakallio
Esakallion sijainti
Esakallion tiedot tanssi.net:ssä (mm. ajo-ohje)
Anita Hirvonen
Turhat Jätkät

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet