Tapahtuman ajankohta: 12.04.2005
Sijainti: Helsinki
Ikäraja: Ei ikärajaa

Tanssi-ilta Ravintola Kaisaniemessä

Hei!

Wanhan Tanssikellarin jälkeen suuntaamme seuraavaksi harjoittelemaan Ravintola Kaisaniemeen. Ravintola Kaisaniemi sopii hyvin aloittelevallekin tanssijalle, sillä ravintolassa on esteetön lattia, jolla on yleensä hyvin tilaa koko illan ajan.

Tavataan ravintola Kaisaniemessä 12.04.2005 klo 19.00 alkaen, seuraan voi toki liittyä myöhemminkin, mutta kannattaa tulla heti alkuillasta, sillä tanssit loppuvat jo klo 23.00. Varasin ravintolasta Eurosinkuille oman pöydän ja otan ES-logon mukaan, joten ravintolasta kannattaakin etsiä joko tuttua ES-logoa tai tanssikurssilta tuttuja kasvoja. Myös ravintolan henkilökunnalta voi kysyä neuvoa, mikäli iloisen ES-seurueen löytäminen osoittautuu muuten liian haastavaksi tehtäväksi.

Ravintola Kaisaniemi (Kaisaniementie 6, Helsinki) sijaitsee Helsingin rautatieasemasta muutaman sata metriä pohjoiseen. Musiikista illan aikana vastaa iskelmäorkesteri Jetline, joka soittaa lähinnä 50- ja 60-lukujen iskelmämusiikkia. Sisäänpääsymaksu on 5 euroa (+ narikka 2 euroa, eli yhteensä 7 euroa).

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, senkun vain tulet rohkeasti paikalle. Oheistapahtumat ovat kaikille avoimet, eli mukaan voi mainiosti tulla, vaikka ei olisikaan tanssikurssilla.


Toni (es-toni@luukku.com)


Linkkejä:
Ravintola Kaisaniemi (Kaisaniementie 6, Helsinki)
Jetline-yhtye

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet