Tapahtuman ajankohta: 30.04.2005
Sijainti: Vantaa
Ikäraja: Ei ikärajaa

Wappuaattona Paville tansseihin

Hei!

Wappuaattona lauantaina 30.4.2005 klo 20.00 menemme tanssimaan Paville (Honkanummentie 6, 01260 Vantaa). Tanssit jatkuvat 02:een asti.

Musiikista illan aikana vastaa Tuula Heikkilä & Markku Harjunpään orkesteri sekä tanssiorkestereiden suomenmestari vuodelta 2003 Teemu Harjukari & Taivaanrannan maalarit. Sisäänpääsymaksu on 12 euroa ja narikka euron.

Huom! Pavilla ei ole anniskeluoikeuksia, joten tilaisuus sopii hyvin vähän rauhallisempaa Wappua kaipaaville.

Helsingistä Paville pääsee parhaiten bussilla 730P (23 min), joka lähtee klo 19.15 Rautatientorilta (laituri 10). Pavin lähelle pääsee myös busseilla 68 (Pakkala-Kuninkaanmäki 51 min), 87 (Mellunmäki-Leppäkorpi 22min) ja 741 (Helsinki-Kuninkaanmäki 48 min). Katso lisätietoja osoitteesta http://www.ytv.fi/

Ajelen itse Paville Kirkkonummelta ja voin ottaa (suurinpiirtein) matkan varrelta (voin ajaa kehä I/II/III:sta sen mukaan mistä kyytiin tulijoita on) muutaman halukkaan mukaan. Jos olet kiinnostunut tulemaan kyytiini lähetä minulle (osoitteeseen es-toni@luukku.com) yhteystietosi (etunimi, sähköpostiosoite ja kännykkänumero) ja kerro mistä päin olisit tulossa mukaan.

Tapaamme Pavin kahvilassa kahdeksan jälkeen. Otan ES-logon mukaan, joten kahvilasta kannattaa etsiskellä tuttua ES-logoa tai sitten tanssikurssilta tuttuja kasvoja.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua, sen kun vain tulet rohkeasti paikalle. Tanssikurssien oheistapahtumat ovat kaikille avoimia, joten mukaan voi mainiosti tulla, vaikka ei olisikaan tanssikurssilla.


Toni (es-toni@luukku.com)


Linkkejä:
Pavi
Ajo-ohje Paville
Teemu Harjukari & Taivaanrannan maalarit
Tuula Heikkilä & Markku Harjunpään orkesteri

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet