Tapahtuman ajankohta: 11.12.2011
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 09.12.2011 klo 01:04 (päivitetty 09.12.2011 klo 01:08)
Ikäraja: Ei ikärajaa

*Es-sekakuoro Singelien Ellit ja Sällit viettävät pikkujoulua (rekrytointi syksylle 2011 päättynyt)

*Es-sekakuoro Singelien Ellit ja Sällit viettävät kuoron pikkujoulua Itä-Helsingin Kurkimäen harjoituspaikassaan, lähellä kehä-I:tä, sunnuntaina 11.12.2011 klo (15) 16.00 - 19.00.

Pikkujoulujenviettopaikalle pääsee hyvin metrolla, joka lähtee klo (14.25) 15.25 Helsingin Rautatientorin metroasemalta (harjoittelupaikka sijaitsee 0,7 km:n eli 10 min. kävelyn päässä Kontulan metroasemalta), tai esim. bussilla 78, joka lähtee klo (14.42) 15.42 Malmin aseman bussiterminaalista (pysäkki 0,2 km eli 2 min. kävelymatkan päässä harjoittelutiloista), joten kannattaa suosia julkisia kulkuneuvoja. Myös kuorolaisten muodostamilla kimppakyydeillä pääsee osa kuorolaisista mukavasti harjoituksiin ja sieltä kotiin.

Harjoittelupaikkaa on jouduttu vaihtamaan Töölössä sijaitsevien tilojen käytyä liian pieneksi kuorolle. Lisäksi parina viimeisenä kertana oli muitakin ongelmia Töölön tilojen varausten kanssa. Tiedossa on myös, että jatkossa niihin tiloihin ei saada vakiovuorovarausta. Kuoro kaipaisi nyt uusia, mieluiten ilmaisia tai laulamalla maksettavia, harjoitustiloja keskeisellä sijainnilla Helsingissä. Kun näitä tiloja ei ole kuorolle lähiaikoina tiedossa, niin harjoittelemme edelleen Kurkimäessä.

Osallistumismaksun maksaneita kuorolaisia on jo ainakin 25 laulajaa. Suurin osa kuorolaisista on eri-ikäisiä ellejä, niin sopraanoja kuin alttoja, mutta myös muutama eri-ikäinen sälli on uskaltautunut mukaan laulamaan *es- sekakuoro Singeleissä. Osa sälleistä on jatkavia kuorolaisia. Kuorolaisissa on kuorolaulukokemukseltaan niin aloittelijoita kuin konkareita ja kaikkea siltä väliltä.

Kuoron osallistumismaksu on nyt 59 €/laulaja. Toivon mukaan sillä summalla saadaan katettua niin syksyn 2011 kuin kevään 2012 viikottaiset kahden tunnin harjoitukset. Mikäli osallistumismaksulla saadaan kerättyä minimibudjettia enemmän rahaa, niin silloin lopuilla rahoilla voidaan maksella kopiointi- ja teostomaksukustannuksia, mahdollisten esiintymisten säestäjänpalkkioita, esiintymistilojen vuokria, mahdollisten kuoron pikkujoulujen, yönylitapahtumien ja keväänpäättäjäisten kustannuksia tai pitää joskus pidemmät harjoitukset esim. musiikin teoriaan tutustuen. Tällä hetkellä näyttäisi siltä, että ollaan minimibudjetin rajoilla, joten ekstramenoihin saatetaan joutua keräämään erikseen rahaa kuorolaisilta. Kaikki riippuu tietysti siitä, montako osallistumismaksun maksanutta laulajaa lopulta on kuorossa.

Osallistumismaksu maksetaan heti sen jälkeen, kun on ollut ensimmäisen kerran läsnä kuoroharjoituksissa, jos aikoo jatkaa kuoroharrastusta *Es-sekakuoro Singeleissä. Maksettu osallistumismaksu on pystyttävä yksiselitteisesti yhdistämään kuoroharjoituksiin ilmoittautuneeseen ja kuoroon osallistuvaan henkilöön.

Eurosinkkujen kotisivujen keskustelupalstalla on julkaistu Singelien *es:n pikkujoulujen 3.12.2011 esityksestä pätkä, jossa laulamme esityksemme ensimmäistä laulua "Me käymme joulun viettohon" (http://eurosinkut.net/forum/viewtopic.php?p=85103#p85103).

Uusia laulajia *es-sekakuoro Singeleihin rekrytoidaan alkuvuodesta 2012 mahdollisesti parin ensimmäisen kerran aikana.

Keväällä harjoitukset jatkuvat näillä näkymin sunnuntaista 15.1.2012 alkaen. Kevään harjoitustiloista tiedotetaan myöhemmin.

Lauluterveisin

Ritu (ritu(at)eurosinkut.net), muut Singelit ja Lotta

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet