Tapahtuman ajankohta: 14.07. - 15.07.2014
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 07.07.2014 klo 21:41 (päivitetty 14.07.2014 klo 09:29)
Ikäraja: Ei ikärajaa

*es bachata lattaritanssin alkeiskurssi (TÄYNNÄ)

MITÄ?
Erittäin Suositut ES Tanssikurssit jatkuvat bachata latinorytmeillä. Bachata on salsatanssijoiden "hidas". Bachata on rauhallinen tanssi, jossa tärkeää on läheisyys ja tunne.Sitä tanssitaan lähtiessä suljetussa otteesta ja avaten aina välillä muutamaan avoimeen kuvioon. Kurssi on alkeiskurssi joten aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssilla opettaa vanha tuttumme Kimmo joka on opettanut satoja eurosinkkuja tanssimaan.

MISSÄ?
Sirrikuja 3, Helsinki
http://bit.ly/1oJfhSn

MILLOIN?
Ma-ti 14-15.7 klo 18.00 - 20.00 eli 2+2 tuntia.

KENEN KAA?
Erinomaisessa Seurassa eli es-ellien ja es-sällien kesken. Pari vaihtuu tunnilla säännöllisesti.

ILMOITTAUTUMINEN:
Mukaan pääset ilmoittautumalla www.tahtoomukaan.net sivustolla. Jos sinulla ei ole vielä omaa tunnusta sinne, niin sen saat luotua helposti. Koska kurssilla pyritään tasapareihin niin maksutiedot lähetään sitä mukaan kun tasapareja syntyy. Kun sinut on hyväksytty kurssille niin saat maksutiedot sekä mahdollisia lisätietoja sähköpostitse.

Miehien värvääminen AJOISSA tapahtumiin on perinteisesti vaikeaa. Tanssikursseille se on melkeinpä mahdontonta joten jos nainen saa houkuteltua kurssille miehen niin molemmat pääsevät jonon ohi heti kun molemmat ovat maksaneet kurssin. Naisen pitää kirjoitaa miehen nimi "Viesti järjestäjälle" kenttään.

Muistakaa lisätä tai päivittää puhelinnumero koska kurssilla pyritään tasapareihin. Viimeiset naiset soitetaan kurssille aivan viime tunteina kun viimeiset miehet ilmoittautuvat kurssille.

OHEISTAPAHTUMAT:
Kesän aikana etsitään erilaisia tapahtumia joissa voi tanssia salsaa ja bachataa koska tanssimaan oppii ainoastaan tanssimalla. Tapahtumista ilmoitetaan sähköpostitse.

MAKSU:
Kurssi maksaa 30 euroa. Kurssimaksua ei automaattisesti saa takaisin jos peruuttaa 10.7 jälkeen, vaikka osallistumiseen tulisi este mutta paikan voi yrittää myydä toiselle itsenäisesti tai järjestäjän avulla. Joustoa löytyy jos osallistujia löytyy tarpeeksi että opettajalle voidaan maksaa.

Kun olet maksanut niin ilmoita asiasta heti järjestäjälle jotta tilannetieto on mahdollisimman ajanmukainen. Esimerkiksi miehen kohdalla se tarkoittaa sitä että voin samantien hyväksyä uuden naisen. Jos et maksa Nordeasta niin ole ystävällinen ja tulosta maksukuitti pdf tiedostoksi ja lähetä järjestäjälle.

SALSALUURI:
Pauli
050 327 1489

LINKIT:
Bachata
www.youtube.com/watch?v=1VZpiLhrNkg&feature=related

Ilmoittautuminen
www.tahtoomukaan.net
Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet