Tapahtuman ajankohta: 10.06.2011
Sijainti: Helsinki
Lisätty: 24.05.2011 klo 13:17
Ikäraja: Ei ikärajaa

Lintsille & syömään

Pietarissa pääsiäisenä olleiden tapaaminen on Linnanmäellä pe 10.6. mutta mukaan saa tulla KAIKKI ne, jotka haluaisivat mennä Lintsille laitteisiin kieppumaan tai muuten vaan fiilistelemään. :)

Tapaaminen klo 16.30 alkaen klo 18 asti Linnangrillissä. Valitettavasti pöytävarauksia ei ole mahdollista tehdä, mutta joukossa on voimaa. ;) Itse menen Lintsille lasten kanssa jo aamusta, ja olen hyvissä ajoin varaamassa meille pöytiä ruokailua varten. Syöminen ei ole pakollista, sillä Linnangrillissä on myös terassi, jossa janoiset voivat verestää Pietarimuistojaan sekä suunnitella, mihin laitteisiin sitä uskaltais mennä.

Linnanmäen iltaranneke maksaa 28e ja on voimassa klo 18-21. Huom. rannekkeen ostaneet saavat etuvihkosen, johon kustakin vitosen ostoksesta (ei alkoholi) saa leiman ja sen voi käyttää sitten maksuna esim. ravintolassa. Tätä kannattaisi kimpassa käyttää hyväkseen. http://www.tapahtumaravintolat.fi/linnanmaki/ravintolat/fi_FI/etupassi/

Nähdään Lintsillä! Pyydän ilmoittautumaan mailitse, jotta tiedän, kuinka monelle hengelle siellä pitäisi paikkaa varata. Kerro myös, ruokailetko.

Jos menojalkaa vipattaa, siirtyy porukka Lintsiltä Popkellariin klo 21.30.

-Satu

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet