Tapahtuman ajankohta: 07.03. - 10.03.2013
Sijainti: Utö
Lisätty: 08.02.2013 klo 14:06 (päivitetty 02.03.2013 klo 14:47)
Ikäraja: Ei ikärajaa

"Perinteinen" UTÖ-MATKA lähenee

Jo perinteinen var*es UTÖn Majakkasaariviikonloppu, melkein täynnä. Ja aika siis maaliskuun toinen viikonloppu eli ihan kohta. Ryhmässämme yli 60 eurosinkkua läheltä ja kaukaa.

Ota yhteyttä suoraan tapahtuman järjestäjiin ja kysele mahdollisia vapautuneita peruutuspaikkoja. Käy kurkkaamassa lisää retkestä eurosinkkujen keskusteluista, muu Suomi, Utö.

Uutuutena kaksi eripituista viikonloppua. Lyhyempi, perjantaina alkava matka kuten viime vuonna ja pidempi, jo torstaina alkava vaihtoehto, majoitusvaihtoehtojen erilaisuus näkyy nyt myös hinnoissa. Huomioithan, että majatalo-vaihtoehto on paitsi halvin, myös askeettisin, wc ja suihku käytävällä. Hotelli hotellitasoa ja rivitalo näiden välistä.

Olimme viime retkellä kovin yksimielisiä ruokailuvalinnoista. Yksinkertaisuuden vuoksi ruuat on tällä kertaa sisällytetty huoneiden hintoihin ja niitä ei voi erikseen valita. Ravintolan ruuat olivat viime vuoden kokemuksella herkullisia, monipuolisia ja niitä oli tarjolla runsaasti. Ravintolan kaikki ruuat ovat vähälaktoosisia, osa myös gluteenittomia.
Sama osaava keittiöhenkilökunta pitää meistä huolen tänäkin vuonna. Kanssamme pääset siis nauttimaan paitsi saariston maisemista ja linnuista, myös makuelämyksistä :) Omat kamerat ja kiikarit mukaan, veitset ja haarukat kuitenkin hotellin puolesta ;)

Maksutiedot ja tilinumerot erillisessä kirjeessä, eräpäivä tässä vaiheessa heti.

Viikonlopun hinnasto, selkeämmin sivustolla:

Lyhyt viikonloppu pe - su Utössä

Pitkä viikonloppu to - su Utössä

Hotelli

175€ lyhyt

239€ pitkä

Rivitalo

139€ lyhyt

199€ pitkä

Majatalo

119€ lyhyt

169€ pitkä

Sisältäen siis majoituksen täydellisine ruokailuineen Utössä, hotelli rivitalo tai matkailijatason majoituksen, saunan, opastetun kierroksen ja kermana kakussa monenmoista es ohjelmaa powered by var*es, mm. puumabingo.


Huomautukset ohjelmakohdassa mainittuihin:
1) M/S Eivoriin ja luotsiaseman tiloihin pyrimme järjestämään tutustumiskäynnit. Eivoriin torstai-iltana, laivan seisoessa Utön laiturissa ja luotsiasemaan perjantaina mikäli luotsi(t) ovat paikalla ja heille sopii.
2)Retki Utön naapurisaarelle toteutuu vain jos jää kestää kävellä! Veneet, jotka voisivat sukkuloida Ormskärin ja Utön välillä ovat silloin vielä maalla.
3)Jurmoon voivat halukkaat lähteä M/S Eivorilla lauantaina koko päiväksi, lähtö klo 08.30 ja paluu klo 17.45, muuta kyytiä ei näillä näkymin ole saatavilla.

Jokainen vastaa itsestään ja vakuuttaa itsensä.

Var*es Team Utö
Matti, Marja ja Antti

anjulot at suomi24.fi

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet