Tapahtuman ajankohta: 17.03.2015
Sijainti: Vantaa
Lisätty: 15.03.2015 klo 20:14 (päivitetty 15.03.2015 klo 21:17)
Ikäraja: Ei ikärajaa

*es- lapselliset SUPERPARK

Lapset ja lapsenmieliset tervetuloa tiistaina 17. maaliskuuta Vantaan Superparkiin.

Menemme lasteni kanssa paikan päälle jo klo 15:00 ja olemme niin kauan kun energiaa riittää, seuraan saa liittyä myöhemminkin. Lounastamme jossain vaiheessa ravintola Robsonissa, päivän lounas 9€. Listalta löytyy muutakin purtavaa.

Sisäänpääsyn hinta 19€/hlö. Alle 4 vuotiaat ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen ei pakollista, mutta suotavaa mari.nurmi (at) iki.fi

*** *** ***

Sisäaktiviteettipuisto täynnä tekemistä

Oletko valmis seikkailuun? Kukaan ei ole liian nuori tai vanha liikkumaan ja pitämään hauskaa! SuperPark –sisäaktiviteettipuistossa on superhauska seikkailualue, koko perheen pelailuun sopiva Game Areena ja vauhtilajien ystäville suunnattu Freestyle Hall. Rannekkeella kaikki aktiviteetit ovat käytössäsi koko päivän.

Suosittelemme, että puistossa liikutaan sisäkengillä, tossuilla tai jarrusukilla.

*** *** ***

Seikkailualue lapsille ja aikuisille

Heittäydy hauskanpitoon ja löydä oma tapasi liikkua. Kiipeile korkeuksiin, hypi trampoliineilla, liu'u sulavasti, laske mäkeä tai rullaile polkuautoradalla.

Mikä on sinun tekniikkasi tai taktiikkasi huikeassa kiipeilyluolassa tai kiipeilykorttelissa? Kiipeilyluolassa pääsee kiipeilemään eli boulderoimaan matalalla seinällä. Boulderoinnissa ei käytetä varmistusvälineitä, koska reitit ovat lyhyitä ja matalia. Kiipeilyluolan lattia on pehmustettu kokonaan paksulla patjalla, joten boulderointi on turvallista. Reitit soveltuvat lapsille ja aikuisille. Kiipeilykorttelissa taas liikutaan eri tavoin kiipeilytelineillä, telineiden määräämillä tavoilla. Kiipeilytelineissä on erilaisia reittejä, joita myös lapset pääsevät kiipeämään ja ryömimään. Korttelin keskeltä löytyy koripallokenttä.

Jos kohoat mieluummin korkeuksiin hyppäämällä, niin pompi yläilmoihin trampoliineilla ja laskeudu pehmoiseen foam pit -altaaseen. Polkuautoradalla pääsee kiihdyttelemään itselle sopivaan tahtiin. Vaihtoehtoisesti voit antaa vauhdin viedä vaijeirliu'uissa, liukumäessä tai tuubimäessä. Istahda tuubimäen renkaaseen ja valitse reitiksi kumpumäki tai hiukan helpompi reitti. Hauska tuubimäki innostaa niin lapsia kuin aikuisiakin. Liukumäkialue on tarkoitettu hieman pienemmille lapsille. Narujen ja kiipeilyotteiden avulla voi kivuta ylös ja laskea huipulta liukumäkiä alas.

Tutustu myös Game Areenan ja Freestyle Hallin aktiviteetteihin - ne kuuluvat samaan SuperPark sisäaktiviteettipuiston sisäänpääsyyn.


http://www.superpark.fi/vantaa

*** *** ***

ps. Oletko kiinnostunut jäsenyydestä *es-lapsellisten (alle 18v lasten sinkkuäitien ja -isien) fb-ryhmässä? Ryhmässä ideoidaan tapahtumia ja tiedotetaan niistä, tervetuloa mukaan:

Lisätietoja:

Osallistujan ohjeet